promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs kedved a pároddal huncutkodni reggelente? Valószínűleg csak rosszul csináltad eddig
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen egyéni, hogy reggelente kinek mi az első gondolata, van, aki először kávéért kiált - már ha van elég ereje -, más viszont szexuális izgalommal ébred. Vagy csak reggele válogatja. Kedd reggel kávé, szerdán meg a szex az első gondolat.

Olyan is van, akinek viszont reggelente a szex nagyjából az utolsó, ami eszébe jut. Kellemetlen, ha jelenlegi életed szerelmes ennek éppen az ellentéte, és azonnal lerohanna egy jó kis numeráért. Segítünk, hogy sikerüljön kompromisszumot találni.

Vajon miért esküszik oly sok doki és szakértő a kora reggeli aktusra? Valóban ez a legjobb idő a szexre, ahogy sokan állítják? Ez egyszerű.

„A reggeli szex legjobb része az, hogy nyugodt és kipihent vagy”

– mondta Megan Fleming, egy New York-i szex- és párkapcsolati terapeuta a Cosmpolitannek. A szexuális izgalom egyik alapvetése ugyanis a relaxiáció, így tehát a reggeli pörgés előtti időszak tökéletes lehet egy kis szeretkezésre - fűzte hozzá. Arról nem beszélve, hogy a napnak ebben a szakában a legmagasabb a szervezetünkben, ez pedig fokozott szexuális vágyhoz vezet. Nézzük a tippeket. 

1. Előbb magadat kényeztesd .

„A reggelek a legtöbb ember számára lassan indulnak, így a reggeli szex jobb, ha túl hirtelen indul, vagy nem igényel sok mozgást”

– tanácsolja Gloria Brame, szexterapeuta. Az ő javaslata alapján a legjobb, ha a közös akció előtt egy picit izgatod magadat, aztán kezdd el a partneredet simogatni és csókolgatni. Aztán, amikor a dolgok kicsit felforrósodtak, ne rohanj előtte a fürdőbe fogat mosni. A terapeuta szerint elég, ha iszol egy korty vizet, aztán, maikor eljön az ideje, mehetsz is a fürdőbe. 

2. Kinek ne tetszene egy kis orális szex reggelire

Nyilván, ezzel nem azt javasoljuk, hogy hagyd ki a reggelit, de amikor éppen orális kényeztetésre kerül a sor, nos, az ajkak egészen messze vannak egymástól, így a reggeli szájszag nem törheti le az izgalmakat. Kimondottan jó ötlet ez, ha minden nap terveztek szexelni, nem csak két-, vagy háromnaponta. Különben is, ki az, aki nem örül egy kis kényeztetésnek reggel? 

3. Vagy élvezzetek egyszerre, kezdjetek 69-cel

A 69 egy nagyszerű pozíció a reggeli szexhez, mert nem kell aggódni a reggeli szájszag, vagy a kinézeted miatt - jegyezte meg Chavez.

"Használhatod a kezedet és a szádat, hogy stimuláld a partnered testét, és fedezd fel, milyen érzés a partnerednek, ha megszívod, szopod, vagy nyalod valamely testrészét"

- részletezte. Ugye, milyen jó ötlet későbbre hagyni a fogmosást? Nos, reggelo szexre fel! Ha egyedül vagy, nyúlj magadhoz, mutatjuk, hogyan csinálják a celebek. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás