promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fluor Tomi komoly betegséget szedett össze, teljesen padlót fogott a Mizu sikere után
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több mint tíz évvel a Mizu megjelenése után beszélt először Fluor Tomi arról, hogy a hirtelen jött népszerűség mellé mennyi gyűlölködést és fenyegetést kapott, és arról is, hogy végül pánikbeteg lett, és teljesen padlót fogott a tömény gyűlölet miatt.

Előfordult, hogy egy villamosmegállóban akarták kikaparni Fluor Tomi szemét, miután írt egy dalt, amire az egész ország egy emberként bulizott. A Mizu megjelenése után több mint tíz évvel beszélt a Wellhello frontembere az akkori traumáiról A dal a miénk című podcastben, hogy valójában hogyan hatott az életére a hirtelen népszerűség utáni őrület. Fluor - aki legutóbb a szinglik napja kapcsán szólalt meg - elmondta, hogy a bulislágert hárman rakták össze egy Teréz körúti lakásban SP-vel és Pixával, ugyanis akkoriban ők hárman együtt éltek.

Beszélt arról is, hogy eleinte fogalmuk sem volt róla, hogy mekkora népszerűséget szerez majd nekik a Mizu, igaz, mire a rádiók és a tévék elkezdték játszani, már többmillióan látták és hallották a zenét a Youtube-on. 

„Nem az volt körülötte a légkör, hogy ez mindent el fog söpörni, és hogy ez nagyon durva lesz. Nyilván a haverok szerették, akiknek mutogattam, de egyáltalán nem tűnt óriási áttörésnek. Eltelt két-három hónap, és olyan 2-3 milliónál tartott már (a nézettsége), ami akkoriban nagyon nagy szó volt, amikor elkezdett valami médium foglalkozni vele, hogy egyáltalán létezik"

– részletezte a rapper, aki a történet árnyoldaláról is beszámolt. A Mizu ugyanis - valószínűleg pont azért, mert nem akart többnek tűnni, mint ami - komoly indulatokat gerjesztett sokaknál, így Tominak nemcsak rengeteg rajongója, de majdnem ugyanennyi ellenzője is lett, olyannyira, hogy komoly fenyegetéseket kapott online, és a való életben is. Mindezt azért, mert írt egy dalt.

„És ha ennyi bántást kap az ember, nem viseli jól, hogy van, hogy meg akarják verni. Ki akarták kaparni a szemem a villamosmegállóban, ilyen történetek vannak. Az ember úgy áll: azért, mert csináltam egy dalt, ami nekik nem tetszik? Teljesen hihetetlen volt számomra, hiszen nem öltem meg senki szüleit" 

– részletezte. A mélypont pedig csak ezek után következett. Nyolc hónap leforgása alatt Fluor már háromszázadik fellépésén is túl volt, a feszített tempó és a gyűlölködők pedig megtették hatásukat. A lejtmenet kezdetben fulladással indult, pánikrohamokkal folytatódott, és kórházban végződött. 

„Utána jött már az, hogy az egyik pillanatról a másikra zokogás, kórház, minden. Végigvittem a játékot. Amikor az embernek a legboldogabbnak kellene lennie, néha pont akkor éli meg ezeket a mélységeket."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás