promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fluor Tomi élvezi és ünnepli a szingliséget és elmondta, hogy miért nem akar gyereket
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szinglik napja alkalmából kérdezték Fluor Tomit arról, hogy hogyan éli meg a szingliséget, szereti-e, illetve mi kellene ahhoz, hogy mindezt feladja. A rapper őszintén vallott arról, hogy miért van inkább egyedül, és beszámolt arról is, hogy miért nem bánja ezt egyáltalán. 

Élvezi a szingliséget Fluor Tomi, legalábbis erről vallott az RTL Klubnak a rapper.

"A szingliségben ugye megvan ez a szabadság, hogy az ember ugye jön-megy és akkor szabad, és bármit lehet bárkivel, amit egyébként én kifejezetten szeretek is, tehát a végtelen mennyiségű első csók, a végtelen mennyiségű első szikra, és a folyamatos izgalom, hogy na vajon ma este mi fog történni és kivel".

Azonban ennek megvan a hátulütője is. Hozzátette, hogy egy bizonyos szempontból ez mérgező is lehet, ugyanis az ember megszokja és megszereti ezt az állapotot, és emiatt nehezebben válik meg ettől az állapottól. Megjegyezte, egy nőnek is nehéz, hogy az életmódja eltér az átlagostól, ugyanis ő nem nyolctól ötig dolgozik, emiatt olykor elég kaotikus lehet az élete, amit nem mindenkinek egyszerű megszokni.

Kiemelte, hogy amikor valaki kapcsolatban él, csak kevesebb időt tud ordítani a szociális életére, de ezek a barátai aztán mindig előkerülnek szakítás után, de a bulizós időszak persze csak addig tart, amíg újra be nem csajoznak, mert akkor megint eltűnnek. 

"Hát nem biztos, hogy nagyon szimpatikus leszek ezzel, de általában nem jön meg a kedvem, amikor a gyerekvállalásról mesélnek az ismerőseim"

- fűzte hozzá, majd megjegyezte, nyilván, ha nagyon szerelmes lenne és úgy érezné, hogy mindenképpen meg kell, hogy szülessen a szerelmük gyümölcse, az más téma, de nem könnyű vele. Pedig nem így tervezte az életét. Beszélt arról is, hogy azt hitte, mire 30 éves lesz, már lesz családja és gyermeke, de nem ez lett, most meg már úgy van vele, hogy ha jünnie kell, úgyis jön. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás