promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M keményen reagált Bochkor Gábor arcpirító beszólásaira, újabb botrány a láthatáron?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M nem bírta szó nélkül hagyni Bochkor Gábor nagy port kavaró mondatait.

Pár hete szinte közfelháborodást okozott G.w.M és Kulcsár Edina „nagyzolós” fotója, amin talpig Gucci luxusruhadarabokban pózolnak. Az embereknek nem tetszett, hogy a rapper így az arcukba tolja, hogy milyen jól él, miközben hónapokkal ezelőtt még az volt a gondja, hogy túl sok pénzt kért tőle az exe gyerektartás gyanánt. Vannak, akik szerint G.w.M-ék hamisítvány Guccit hordanak, és úgy tűnik, hogy Bochkor Gábor is így gondolja:

Bochkor Gábor elég kemény szavakkal illette G.w.M-et és Kulcsár Edinát, hiszen felhánytorgatta, hogy még nem mutattak egy vásárlást igazoló számlát sem a Gucci ruhadarabokkal kapcsolatban, illetve arról is beszélt, hogy a luxustermékek ellenére albérletben laknak. Nem is kellett ennél több ahhoz, hogy a rapper reagáljon, és gyorsan tisztázza a dolgokat a rádiós műsorvezetővel, akinek persze be is szólt.

„Nagyon cuki, kedves, aranyos, de ez egyáltalán nem volt sem férfias, sem pedig elegáns. Nem tudom, mi ezzel a célja, de ha hallgatottságot akart, csak fel kellett volna hívnia, szívesen bementem volna a műsorába. Ha annyira biztos abban a kijelentésében, hogy replikát hordunk, miért nem támasztja alá az állítását? Nyugodtan menjen be a Gucciba, kérdezze meg, hogy engem ott hogyan fogadnak, abból is lesz hallgatottsága, ezt garantálom”

mondta G.w.M, aki blokkokat is fel tudott mutatni, hogy bizonyítsa, eredeti Guccit hord.

A rapper az albérlettel kapcsolatban azt mondta, hogy szeretett volna házat venni, de lebeszélték róla, nehogy ismét költözniük kelljen a gyerekeknek. G.w.M azt is megemlítette, hogy amúgy van a birtokukban ingatlan, ráadásul egy 60 milliós kocsival jár – szóval ezek alapján nem kell aggódni érte, van mit a tejbe aprítania, és az eredeti Guccit is megengedheti magának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás