promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna posztolt egyet TikTokra, és vadul elkezdtek érte aggódni, valóban ennyire kétségbeejtő a helyzet?
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy valami nagyon nincs rendben Kelemen Annával, legalábbis a rajongói rettenetesen elkezdtek aggódni érte, amikor meglátták a legfrissebb TikTok videóját. 

Egész elképesztő, hogy mennyit változott az ország Annácskája az elmúlt az időszakban, és ezt újabban már senki nem hagyja szó nélkül. Rajongói aggodalma egészen komoly méreteket ölt a kommentszekcióban. Valaki azt írta a legújabb TikTok videójához:

"Hogy összeesett. Mi van veled?"

Voltak azért valamivel kedvesebb megszólalások is. 

"Drága Anna, nagyon sokat fogytál"

- írta valaki más. Egy harmadik felhasználó pedig megkérdezte tőle, hogy egyáltalán szokott-e enni, az aggódó rajongók azonban egyelőre nem kaptak visszaejelzést. Nos, tény, hogy a korábbi megjelenéséhez képest elég sokat változott Kelemen Anna, aki szinte felismerhetetlenre fogyta magát. A videóban egyébként a playmate testhezálló sportnadrágot és szintén tapadós felsőt visel, így nem csak az arcán, hanem a testén jól látható a változás. 

Lássuk a videót alább:

@annakelemenofficial

Link a biomban#kelemenanna #foryou #csokmindenkinek

eredeti hang - Anna Kelemen

Kelemen Anna egyébként már akkor is kissé soványnak tűnt, amikor legutóbb írt róla a Promotions. Akkor arról számoltunk be, hogy Annácska hogyan kényezteti magát az ágyban, amikor egyedül van. Mindezt egyébként tágra nyitott combokkal tette, úgyhogy egy kattintást megér a dolog.

Egyébként megosztotta a véleményét a futballvébéről is a publikummal - sőt, fogadni is akart - amikor is valami egészen fura dolog volt a lába között, mindezt persze szexi fehérneműben tárta a rajongói elé. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás