promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna csipkés fehérneműben jósolta meg a foci-vb győztesét, furcsa dolog van a lábai között
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna már tudja, hogy ki fogja megnyerni a katari foci-vb-t.

Jelenleg is zajlik Katarban a futball-világbajnokság, ami az elmúlt egy hétben rengeteg botrányt és meglepetést tartogatott a nézőknek. A szűnni nem akaró balhék ellenére emberek milliói nézik a meccseket, és várják izgatottan, hogy vajon ki lesz 2022-ben a győztes csapat. Úgy tűnik, hogy Kelemen Anna is követi a foci-vb eseményeit, és azt is elárulta, hogy szerinte melyik nemzet fogja megnyerni a kupát.

Annácska már számtalanszor bebizonyította az utóbbi években, hogy ő a rosszindulatú előítéletekkel szemben nem egy „buta, szőke cicababa”, hiszen a szexi külső mögött természetesen vannak értelmes, érdekes gondolatok és vélemények is, amik sokszor komoly diskurzust generálnak a kommentszekciókban – bár még így is a legtöbb reakciót az váltja ki az emberekből, mikor levetkőzik a híresség.

Kelemen Anna most ötvözte a kettőt, ugyanis csipkés fehérneműre vetkőzött, egy furcsa, kocka alakú „földgömböt” rakott a lábai közé, és közben megosztotta a követőivel a tippjét, hogy ki nyeri a foci-eb-t.

„Azért a marokkói győzelem kissé meglepett Lukakuék ellen. Innentől kár kihagyni egy meccset is. Szerintem franciáké lesz a végső dicsőség. Fogadunk?”

– írta Kelemen Anna a csábító fotóhoz.

Könnyen lehet, hogy Annácskának igaza lesz, hiszen a francia válogatott eddig két határozott győzelemmel vezeti a csoportját, szóval elég erősnek tűnik a csapat ahhoz, hogy végül valóban megnyerje a világbajnokságot – főleg úgy, ha még esetleg Kelemen Anna is ilyen vadító képekkel szurkol nekik a jövőben, hiszen jó eséllyel mindig szerencsét hozna nekik az ilyen jellegű támogatás.

Itt lehet megtekinteni Kelemen Anna dögös fotóját, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás