Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabit láncra verték

Tóth Gabit láncra verték

Színes

Tóth Gabit láncra verték

Színes

Promotions 21:01

Sokkoló kép a láncra vert Tóth Gabiról.

Vasárnap este láthatták a TV2 nézői a Sztárban sztár leszek idei évadának elődöntőjét, ami nagyon sok meglepetést tartogatott. A még versenyben lévő énekesek nyitóprodukciója közben például megjelent a színpadon Rúzsa Magdi, aki együtt énekelt a versenyzőkkel.

Ugyanakkor Tóth Gabi is egy különleges meglepetéssel készült erre a napra. A magyar énekesnő ugyanis egy dalpremiert jelentett be nem sokkal az élő műsor kezdete előtt a közösségi oldalán, amiben azt írta, hogy régóta várta már, hogy a nézők és a rajongók láthasság ezt a produkcióját, amiben nem csak énekkel, de tánccal is készült.

Elmondása szerint már hónapok óta készült erre a Fricska Táncegyüttessel, és nagyon sok munkát fektettek bele ebbe a 3 és fél percbe.

„Sok munka van mögöttünk, ugyanakkor sok-sok élmény, boldog perc is, mindezt azért, hogy egy szuper produkcióval örvendeztessünk meg benneteket a Sztárbansztár Leszek mai esti műsorában. Szívünket, lelkünket tettük bele!”

- írta a bejegyzésében Tóth Gabi, amihez egy elég sokkoló képet mellékelt.

A magyar énekesnőt láncra verve láthatjuk rajta, de nem kell megijedni, semmi baja Gabinak, ez a kép a klip forgatásán készült.

A Sztárban sztár leszek-ben bemutatott dal pedig tökéletesen passzol az újfajta Tóth Gabi stílusához, lehengerlő produkciója óriási sikert eredményezett a stúdióban. Alább ti is meg tudjátok hallgatni az új dalt.

 

Borítókép: TV2 Play