promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde a legmélyebb dekoltázzsal fordult rá az ünnepi időszakra
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felszínes szemlélődő nem is mondaná meg, hogy a naptárdíva már a 63. életévében jár, jó, ha feleannyit tippelne. Kiszel Tünde újfent megsejtette a rajongóival gyengéd bájait. Nem is akármilyen okból kifolyólag. 

Vasárnap minden érdeklődő meggyújthatta az adventi koszorú első gyertyáját, így tehát hivatalosan is elkezdődött a csendes várakozás ideje. A rajongók pedig fordítottak egyet Kiszel Tünde naptárában, és nem akármire bukkantak. Ha valaki, a naptárdíva tényleg tudja, hogyan kell méltóságteljesen, diszkréten, mégis kissé pajzánul készülődni a közelgő karácsonyra. 

Az idei utolsó képtől a publikum természetesen teljesen el van ragadtatva, ami nem is csoda. Kiszel Tünde jobb formában tündököl, mint valaha. Valaki azt írta:

"Ez a kedvenc képem rólad Tündi. Angyali de a szemedben ott van a bujaság."

Más úgy fogalmazott, már annyira várta az új képet, mint pedofil a kicsengetést, egy harmadik kommentelő pedig a díva szépségét csodálta. Kiszel Tünde egyébként a kép publikálása mellett arról is tájékoztatott, hogy bár a 2022-es naptárak elfogytak, a 2023-as példányokból még mindig lehet rendelni. Nos, ezt a képet elnézve, megkérdőjelezhetetlen, hogy a jövő évi naptár is ott kell, hogy legyen minden rajongó falán. 

Kiszel Tünde egyébként nem is olyan rég beszélt is a jövő évi naptáráról, és legújabb udvarlójáról is. Sőt, arról is vallott, hogy mit néz meg legelőször egy férfin, és mi a titok, amivel még őt is el lehet csábítani. 

Korábban írtunk a fehérneműgyűjteményéről, illetve arról is, hogy a naptárlady először Németországban lett híres, aztán megunta az állandó fotózásokat, és úgy döntött, inkább visszatér Magyarországra. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás