promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde nem bír a vérével, így a dekoltázsa továbbra is vigaszt nyújt mindenkinek
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új év, új remények, új célok és fogadalmak - ez soha nem változik. Még még valami: Kiszel Tünde jövőre is piacra dobja a naptárát, amelybe most bepillantást nyerhetett a nagyérdemű. 

Hol máshol, ha nem TikTok-on adott bepillantást a jövő évi naptárába Kiszel Tünde. A 2023-as kalendárium már megrendelhető, így a legnagyobb rajongók biztosan nem kell, hogy a tervező nélkül kezdjék meg az újévet. 

@kiszel_tunde Egy kis ízelítő a 2023-as Kiszel Tünde falinaptárból! Rendeljétek meg, ha kíváncsiak vagytok a többi képre is! www.kiszeltunde.hu #kiszeltünde #kiszeltünde2023 #naptár #naptárrendelés #fy # #fyp #foryou #foryoupage Be My Lover - La Bouche

A híresség egyébként beszélt is a megjelenésről az RTL Klub egyik műsorában. A naptárdíva elmondta, hogy van egy új udvarlója, aki sármos, elegáns, kedves, udvarias, romantikus, szereti a komolyzenét, de részletesebben nem akarta fejtegetni a dolgot, csak annyit mondott:

"Boldog vagyok, jól érzem magam a bőrömben és ennyi."

Kérdezték az internetes párkeresésről is, azt mondta, hogy abban nem hisz, ugyanis a személyes találkozás, a pillanatnyi intuíció híve inkább, az internetes párkeresést nem is próbálta még. Megjegyezte, nagyon sok rajngója, hódolója van, de manapság már semmi nem olyan, mint régen, amikor többször is előfordult, hogy leszólítotték az utcan, hogy randevúra hívják.

Elmondta, hogy először egy férfi szemét nézi meg, ugyanis az mindent elárul, aztán a gesztusait veszi szemügyre, illetve, megfigyeli, hogy a férfi mennyire következetes, de hozzátette, manapság nem könnyű. A naptárról még annyit lehet tudni, hogy ez már a 22., a képeket pedig Budai Tibor fotóművész készítette. Kiszel Tündével korábban a Promotions a német RTL televízió Tutti Frutti című erotikus játékshow-ja kapcsán foglalkozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás