promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tangabugyi, izgató mellek, hosszú fekete fürtök: így vetkőzött Kiszel Tünde a Tutti Fruttiban
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori modell sosem tagadta a múltját.

Kiszel Tünde különös alakja a magyar celebvilágnak, hiszen sokan állandóan óriási botrányokra és gátlástalan kitárulkozásokra számítanak tőle, ám mindeddig ez elmaradt, és az egykori modell-újságíró az esetek többségében megmaradt a jó ízlés határain belül.

A két évtizede készülő naptáraiban sem szemérmetlenül mutogatja magát, ahogy az 1990-es években sem keltette rossz hírét hazánknak (és persze magának), amikor rendszeresen szerepelt a német RTL televízió Tutti Frutti című erotikus játékshow-jában.

Ez egy klasszikus tudás alapú műsor volt abban az értelemben, hogy a versenyzők egyszerű kérdések megválaszolásával gyűjthettek pontokat. Ezeket aztán – és itt jön a csavar – a színpadon várakozó sztriptíztáncosnők ruhadarabjaira válthatták be, vagyis ezen a módon levetkőztethették őket.

Kiszel Tünde tehát ebben a show-ban vált ismertté, elsősorban Németországban, majd utána természetesen Magyarországon is. Elmondása szerint nem a pénz motiválta, hanem sokkal inkább az, hogy felfedezzék, ő pedig megmutathassa a képességeit. Ennek némileg ellentmond, hogy a Tutti Frutti után rendszeresen hívták fotózásokra, ám egy idő után ebbe beleunt, és a honvágya miatt inkább hazatért.

„A tangabugyi, a harisnya, a cipő és a fülbevaló mindig fent maradt”

– emelte ki Tünde pár évvel később a TV2 egyik műsorában, és a YouTube-on még látható néhány olyan videórészlet, amelyben magunk is megcsodálhatjuk a produkcióját. Ezekben azonban van egy meghökkentő dolog, mégpedig az, hogy a modell hol magyar Ilonaként, hol görög Heraként, hol pedig olasz Sandraként szerepel, hogy fokozzák az egzotikumát.

A műsort egyébként Milánóban forgatták, az olasz tévések pedig Budapesten választották ki őt, ahol 60 lány közül bizonyult a legjobbnak egy castingon. A show különös „mellékhatása” lett, hogy Tünde elkezdett egy tekintélyes fehérnemű- és bugyigyűjteményt kialakítani, amelyben koronként osztályozta az egyes darabokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás