promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így próbáld ki a csoportos szexet, vagy neki se állj
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bár elég népszerű fantázia a hármas szex, a való életben azért ezt nem olyan egyszerű megkomopnálni. Ha téged, vagy a partneredet egy kicsit is izgat a fantázia átültetése a valóságba, szánj időt a döntésre, hogy valóban erre van-e szüksége a párkapcsolatodnak.

Sokan vágynak arra, hogy ne csak a párjuk testét szerethessék, és azon kapják magukat, hogy azon fantáziálnak, hogy hogyan csábítanának be az ágyukba egy újabb partnert úgy, hogy közben a jelenlegi is részt vesz a szeretkezésben. Nos, legyünk őszinték, az ilyesmi helyzeteket nem túl nehéz elképzelni, a megvalósítás azonban már komolyabb falakba ütközhet. 

A Glamour összegyűjtött néhány tippet és különböző tapasztalatokat, hogy sikeresen valóra válthasd a vágyaidat. A cikk szerint az első és a legfontosabb szabály, hogy az új résztvevő ne állhasson közétek, illetve senki ne érezze úgy, hogy ilyesmi történik. Ez röviden és tömören annyit tesz, hogy bár hárman lesztek az ágyban, a szerelmedre mindig figyelj oda. és soha ne csinálj úgy, mintha megszűnt volna létezni. Érintsd meg, miközben valaki mást kényeztetsz, hogy érezze a törődésedet és azt is, hogy fontos neked. Attól ugyanis, hogy éppen más testével vagy elfoglalva, még mindig őt szereted, amit nem árt apró jelekkel egyértelművé tenni. 

Írnak arról is, hogy nem biztos, hogy Tinderen fogjátok megtalálni a szentséges harmadikat, és élőben is elég alacsony az esélye annak, hogy találkoztok egy olyan szingli nővel vagy férfival, aki szívesen beugrana harmadiknak, azonban egy swinger klubban egész jó esélyekkel találtok egy vállalkozó szellemű harmadik felet. Jó, ha szem előtt tartjátok azt is, hogy semmi nem kötelező az ilyen helyeken, ha akarjátok, akár csak szemlélődni is elmehettek.

Érdemes egyébként olyan harmadikat találni, akinek már van tapasztalata ilyen helyzetekben, ugyanis ez nagyban megkönnyíti mindkettőtök dolgát, főleg a kezdetekkor.  

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás