promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi a mellei között, Nyári Dia a bugyijában viseli - 5 magyar sztár, akinek intim tetoválása van
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

5 magyar sztár, akinek intim tetoválása van. Vajon kinek van a bugyijában, és kinek a melleinél?

Nagyon sok embernek van intim tetoválása. A magyar hírességek között is vannak többen, akiknek el van rejtve egy-egy tetkója akár a melleinél, vagy akár az alsóneműje alatt. Most hoztunk nektek 5 magyar sztárt, akinek különféle jelek, szimbólumok, és feliratok vannak varrva az intim testrészeire.

Mihalik Enikő

Talán nem meglepő, hogy Mihalik Enikő rajta van ezen a listán. A modell még korábban, egy videóban árulta el, hogy összesen hat tetoválása van: ebből négy fehér, kettő pedig fekete tintával készült. Persze Enikő sem csak olyan helyre varratott magára, ahol jól látható, két tetoválását is csak a férje láthatja. Az egyik ilyen tetkó a mellein, a másik pedig a bugyija alatt rejtőzik.

Singh Viki

Az énekesnő mondhatni abszolút tudatosan tetováltatja magát: számára fontos, hogy minden jelnek, minden feliratnak jelentése legyen, és minden alkalommal alaposan átgondolja, hogy mit és pontosan hová varrasson magára. Vikinek is van intim tetoválása, mégpedig a mellénél, ami nem más, mint egy mantra (vallásos terminus, meditációs szó).

„Az intimebb helyen látható love yourself egy rejtett helyen lévő mantra, hogy szeressem és fogadjam el magamat. Hosszú éveken át küzdöttem ezzel, de mára sokkal pozitívabban szemlélem a dolgokat”

- mondta még korábban Viki, akinek azóta a mellei közé is került egy kis tetkó. Utóbbi az alábbi videóban is jól látszik.

Molnár Anikó

Az egykori Nagy Ő testét is több tetoválás borítja, az egyiket pedig éppen a feneke fölé csináltatta. Anikó egy igen méretes, virágmintás intim tetoválást varratott magára, amit néhány éve meg is mutatott a Facebook-oldalán.

Nyári Dia

Ugyan a Barátok közt egykori színésznője nem beszélt eddig az intim tetkójáról, de korábban készültek róla már olyan fehérneműs képek, amelyeken bárki kiszúrhatta. A csinos színész a hasatájékára varratott egy virágot, aminek szára egészen benyúlik a bugyija alá.

Tóth Gabi

A Sztárban sztár leszek! mentoráról köztudott, hogy elég sok tetoválása van, azonban van egy a mellei között, amit csak ritkán mutat meg. Korábban a saját közösségi oldalára töltött fel egy képet, amin éppen melltartón nélkül látható, így mindenki meg tudta nézni, mit is varratott oda magának az énekesnő. Erről a tetoválásról egyébként Gabi tetoválója is beszélt korábban.

„Éppen a hátán lévő korábbi tetoválását javítottam, amikor bedobta az ötletet, hogy csináljunk egy Om jelet is. Nála előfordul, hogy hirtelen ötlettől vezérelve varrat magára valamit, de ezt már régóta tervezte”

Az Om egyébként egy lelki ikon, egy magasztos hindu embléma, ami a világegyetem teljességét képviseli. A transzcendentális om szótag pedig egy szent hang: ez a Védák örök magja, és az összes mantra titka.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás