promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 27: az Ikreket idegesítő személyek vehetik körül a hétvégén, az Oroszlánnak pedig lehetősége lesz rendbe tenni egy fontos dolgot az életében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kis sikerélmények teljes lendületet tudnak adni. Tarts ki az elhatározásaid mellett.

Kos (március 21. - április 20.)

Mozgalmas nap állhat előtted, de te hála égnek fel vagy készülve mindenre. Lehet a családoddal most nehezebben fogod tudni megtalálni a közös hangot. Ki tudod szúrni, ha valamilyen felesleges vita szeretné felütni a fejét, szóval ezekből mindenképpen maradj ki. Feltámadhat a kreatív éned, szóval ezzel se ártana foglalkoznod. Ne feledd, hogy milyen célokat tűztél ki magad elé így év elején.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szabadna túlságosan a fékre lépned ezen a hétvégén. Lassan ki kell lépned az elszigetelt privát kis barlangodból. Várna a reflektorfény, de ha nem adsz neki esélyt, akkor nem fog rád irányulni. Sok mindenben tovább tudnál lépni, de ehhez muszáj lesz nyitottabbnak lenned mindenben. Vedd elő a régi terveidet, mert a bolygók azt súgják, hogy nem sülhet el rosszul a dolog.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ez egy ideális nap lehet arra, hogy összekapcsold magadat az elfeledett tehetségeddel. Valld be őszintén, hogy néhány kreatív ötleted a fiókban szunnyadozik, és már régóta hanyagolod őket. Ez bizony rád is rossz hatással van sajnos. Dobd félre a lustálkodást, támadj fel, és foglalkozz velük kicsit. Vigyél játékosságot a napodba, az is nagyon jól fel tud dobni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ez egy remek nap lehet a kreativitásod kifejezésére, szóval a te csillagjegyednek semmiképpen sem szabad visszafognia magát. Nem csak a művészetre igaz ez, hanem sok más dologra, amiben az ötletességedet, a logikádat kell használnod. Az aktív pihenés mellett maradjon időd a lustálkodásra is, mert arra ugyanúgy szükséged van.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mai hónap egy picit jobban megvisel és eléggé fáradtnak, kimerültnek érezheted magad. Ha nincs olyan feladatod, ami halaszthatatlan, akkor nyugodtan feküdj vissza kicsit reggel, és élvezd a pihenést. Lehet sok volt mostanában a kihívás, amik után meg kellene ajándékoznod magadat valamivel. Csempész egy kis extrát a hét utolsó napjába.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mai nap elejét egy kis tervezgetéssel kellene kezdened. Minden gördülékenyebben menne, ha felépítenéd a fejedben. Általában jól szokott elsülni, de jelenleg nem vagy jó abban, hogy gyorsan és hatékonyan reagálj. Találd meg az egyensúlyt, mert te képes vagy arra, hogy pörgős, de mégis higgadt legyél.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mai nap igazán erős érzések keringhetnek benned, de nehezen tudod megtalálni a módját, hogy megoszd ezeket másokkal. Egyáltalán nem baj, ha emésztgeted picit őket, aztán csak azután mutatod ki a környezetednek. Mostanában nehezebben megy az önkifejezés, szóval ideje lenne visszatalálnod ebben a helyes útra, mielőtt túlságosan bezárkózol.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma sokféleképpen ki tudod fejezni magadat, csak meg kell találnod a megfelelő módot. A nyitottságod határtalan, szóval kommunikálj sokat ezen a napon sokat. Olyan ismeretekkel gazdagodhatsz, amikről nem is álmodtál volna. Az energiáidat otthon, valamint a munkahelyeden is remekül tudod kamatoztatni, ha esetleg most dolgoznod kell, szóval ezt használd ki.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mostani bolygóállás sok energiát és fizikai erőt hozhat a csillagjegyednek, viszont ezeket jól is kell beosztanod. Alapból feltölt, ha aktívabb vagy, szóval ha teheted, akkor legyél kicsivel többet a szabadban. Ez a nap pont alkalmas a rendszerezésre. Lehet nem ártana megszabadulnod néhány felesleges holmidtól.

Bak (december 22. - január 20.)

Most támogatást tudsz kapni azokhoz a tevékenységekhez, amik összpontosítást és több energiát igényelnek. Gondold végig mik azok a nehezebb feladatok, akár otthon is, amiknek szívesen pontot tennél a végére. A jelenlegi bolygóállás megszabadíthat a levertségtől. Már csak egy kis sikerélmény kell, és újra sínen leszel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma igazán meg tud mutatkozni az aktív oldalad, ha teret engedsz neki. Jól tudsz koncentrálni a szellemi dolgokra, de ezt ha megfűszerezed egy kis fizikai aktivitással, akkor kiválóan felpöröghetsz a következő hétre. Most neked pont az segít, ha nem lassítasz. Ez egy remek nap, hogy ki tudd hozni magadból a maximumot, és mindenben jól teljesíts.

Halak (február 20. - március 20.)

A fáradtság nagyon el tudja venni a kedvedet mindentől. Lehet nem ártana néhány dologban lassítanod. A mai napon mindenképpen iktass be egy kis elvonulást, amikor csak magaddal foglalkozol. Az érzelmi állapotod befolyásolhatja, hogy mit érez a tested. Próbálj meg csak pozitív gondolatokat keringetni magadban.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás