promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex is beszállt A Nagy Ő-be? Olyan videó került ki az internetre, amin már a fél ország sírva nevetett
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex ismét bebizonyította, hogy remek humorérzékkel rendelkezik.

Rengetegen beszélnek manapság a TV2-n futó A Nagy Ő című társkereső műsorról, amiben a híres filmrendező/producer, Árpa Attila próbálja megtalálni magának az örök szerelmet, miközben hölgyek hada versenyzik a kegyeiért. A műsor egyesek szerint piszok szórakoztató, míg mások azt mondják, hogy rettenetesen szexista. Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy hatalmas érdeklődést váltott ki a produkció – ráadásul úgy tűnik, hogy még ByeAlexet is sikerült valamilyen szinten beszippantania.

ByeAlex van, hogy botrányokba keveredik egyes megnyilvánulásai miatt, illetve az is rendszeresen megesik, hogy a többi celeb áll bele keményen különböző okoknál fogva. Ő maga általában nem keresi a bajt, de ettől függetlenül elég megosztó személyiségnek számít, akit vagy imádnak, vagy gyűlölnek. Aki követi őt TikTokon, az tudja, hogy néha még a humorérzékét is megcsillogtatja – most is így tett, és ezzel rengeteg embernek varázsolta boldogabbá a napját.

ByeAlex készített egy videót, amiben versenyzőként láthatjuk őt A Nagy Ő-ben, miközben éppen izgatottan várja, hogy Árpa Attila rózsát adjon neki a rózsaceremónián, és ezzel tovább juttassa. Sok-sok dicsérő szó után természetesen az énekes kapja az áhított rózsát, de mire elérünk ide, valószínűleg már mindenki sírva nevet a felvételen, hiszen annyira szürreális az egész jelenet, hogy az már-már egészen zseniális.

A kommentelők is teljesen odavannak ByeAlex poénvideójáért, egyesek simán el tudnák őt képzelni a műsorban. Attól függetlenül, hogy nagyon mókás lenne a szereplése, minden bizonnyal nem fog feltűnni A Nagy Ő-ben, hiszen már jó ideje boldog párkapcsolatban él – bár biztos, hogy sokan nagyon szívesen megnéznék őt, mint versenyzőt, vagy akár mint egy Árpa Attila-féle párkeresőt a produkcióban.

Itt lehet megtekinteni ByeAlex videóját, amivel hatalmasat aratott TikTokon:

@itsbyealexbitch köszönöm a rózsát az attilának… folytatom tovább! #fyp #apu #byealex #anagyo Romantic Piano - Piano
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás