promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világhírű magyar modell bugyija nagyon bevág, de Demi Rose is újra levetkőzött – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vass Zita és Demi Rose után a német szupermodell, Carina Schatz is kitett magáért.

Az egyik kedvenc magyar modellünk, Vass Zita nem csak a Playboy címlapján pózolt már, hanem szabályosan kapkod érte a szakma, így rengeteg munkája van. Matt Petranovic fotóművész most két nagyon forró képet készített róla (ne felejtsetek el lapozni), ahogyan Zita éppen levetkőzik. A második képen lehet jól látni, hogy mennyire dögösen áll rajta a fehér bugyi. A második poszt már egy videó, amiben a magyar modell ismét a Honey Birdette márkát népszerűsíti. Vass Zitát imádják, ami nem is csoda, mert igazi csúcsformában van.

Demi Rose amatőr modellként indította be a karrierjét az Instagramon, de ma már igazi profi. Éli az életet, mert tényleg bejárja az egész világot, és mindenhol villant egy nagyot. Vártuk a pillanatot, hogy Instagramon elérje a 20 milliós követőtábort, de ez a szám visszaesett 19,8 millióra. Ez a szám persze még így is arcpirítóan sok. Demi Rose nem olyan rég ismét levette a melltartóját, és megmártózott a patakban. A másik képen azt is láthatjátok, mennyire tökéletes továbbra is a dekoltázsa.

Végül érkezzen egy német szupermodell, Carina Schatz, aki imádja magát bikiniben megmutatni. A fiatal lány volt már Miss Nürnberg, és Miss Bayern is. Közben reklámozza az egészséges életmódot, mivel vegánként étkezik. Nektek, hogy tetszik Carina alakja?

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás