promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi exének új barátnője bikinire vetkőzött, de az énekesnő kívánatos képeit is elővettük – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt is eldönthetitek, hogy Tóth Andi, vagy Jennifer a dögösebb fürdőruhában.

Amikor Tóth Andi és Szabó Ádám egymással játak, annak egy nagyon csúnya szakítás lett a vége két év után. Az még inkább kínossá tette a szituációt, hogy mind a ketten szerepeltek a Sztárban sztár műsorában, és pont előtte mentek szét. Az már csak a hab volt a tortán, hogy Tóth Andi exe legyőzte az énekesnőt a legvégén. Anno Szabó Ádám elmondta, hogy azért veszekedtek sokat, mert ő nem tudott igazán megnyílni, elmondani a bajait. Most már az új barátnőjével, Jenniferrel él a legnagyobb boldogságban, akit megnézhettek bikiniben.

Tóth Andi hogy Magyarország egyik legmegosztóbb énekesnője, akit már nem igazán lehet sarokba szorítani azzal, ha kritizálják. Mindig kiemeli, hogy nem igazán lehet mögé látni, és sokan csak a felszínt kapargatják, ha meg akarják őt ismerni. Persze az is benne van a pakliban, hogy kevés embert enged közel magához, de Marics Petit most közel engedte, és úgy néz ki igazán boldogok együtt. A rovatunkban retróztunk egy kicsit, és elővettük a villantásait a közelmúltból. Szerintetek Andi, vagy Jennifer a kívánatosabb bikiniben?

Végül jöjjön Stephany Gonzalez, aki Venezuelából indult el meghódítani a világot. Anno ipari mérnökként diplomát szerzett, de mégis inkább a modell és influenszer életet választotta. Valamit jól csinál, mert már 3,2 millió követője van.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás