promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felidézzük, amikor Carmen Electra épp letolta a bugyiját az FHM címlapján – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dua Lipa is elég izgató képeket osztott meg magáról.

Carmen Electra még mindig tüzes, és az egyik leggyönyörűbb modell az egész világon. Hiába lett áprilisban ötven éves, még nem akar hátat fordítani a szakmának, bár ilyen testtel nem is szabad. Fénykorában ugyebár rengetegen címlapon láthattuk, de a Playboynak is levetkőzött, és az FHM címlapon is feltűnt. A múltból kikerestük nektek azt a világhírű képet, amikor a Baywatch egykori sztárja épp a bugyiját tolja le, amit ide kattintva értek el. Aki akarja, az nosztalgiából olyan 2 ezer forintért meg is szerezheti magának a magazint. Ahogy a friss posztjain láthatjátk, Carmen Electra még mindig csúcsformában van.

Idén ismét nem okozott csalódást Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Sziget, ahol Dua Lipa is színpadra állt, ráadásul teltház előtt. Ez volt a második alkalom, amikor az énekesnő hazánkba látogatott, de biztosan nem az utolsó. Most újra olyan fotót tett közzé, amik igazán nagy forróságot fog okozni így novemberben is. A backstageben mutatta meg magát melltartóban, de felvett egy dögös Csillag Patrikos ruhát is. Mind a két posztnál több fotót töltött fel, szóval ne felejtsetek el lapozni.

Végül jöjjön egy igazán dögös és bevállalós influenszer, Sydney Lint, aki imádja bikiniben megmutatni magát, na meg a csodás fenekét. Rengeteget felületen elérhető, amiket ide kattintva értek el. Természetesen van köztük olyan is, ahol jóval többet láthattok belőle.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás