promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg válságban Sebestyén Balázs házassága? Most kiderülhetett az igazság
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Állítólag nagyon megszenvedte Sebestyén Balázs házassága, hogy ilyen sokat dolgozik a híresség.

Sebestyén Balázs jelenleg az ország egyik legnagyobb rádiós és televíziós sztárja, hiszen szinte minden egyes nap láthatjuk/hallhatjuk őt valahol. Nemrég a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőjeként tündökölt az RTL-en, előtte pedig a Nyerő Párosban egyengette a sztárpárokat – de sajnos úgy tűnik, hogy ez a rengeteg munka nagyon negatív hatással volt a házasságára, és bizonyos szinten megromlott a kapcsolata a feleségével.

Miután Sebestyén Balázs szerelme kirakott pár sokat sejtető posztot a közösségi oldalára, egyből szárnyra keltek a pletykák, hogy valami nincs rendben közöttük. Most kiderült, hogy ez valóban így volt, ugyanis a műsorvezető feleségének állítólag nemrég elege lett abból, hogy Balázs alig van otthon és folyton dolgozik, így nem tud elég időt tölteni a családjával – ráadásul elvileg nem ez volt az első eset.

Sebestyén Balázs nem szeretett volna erről beszélni, mikor a Blikk megkereste őt, de a lap információi szerint valóban volt egy kis összezörrenés közte és a felesége között, viszont szerencsére sikerült mindent megbeszélniük, mikor a műsorvezető hazatért Kolumbiából a Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi évadának forgatásáról – a műsort amúgy Curtis nyerte meg.

Ezek alapján szent a béke Sebestyén Balázs és a felesége között, a híresség pedig minden bizonnyal vissza fog venni egy kicsit a tempóból, és mostantól kezdve nem vállal el ennyi műsort – hiszen mindenkinek muszáj egyensúlyban tartania a munka-család arányt, ha egyik helyen sem akar problémát magának.

Puzsér Róbert amúgy nemrég keményen nekiment Sebestyén Balázsnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás