promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Sebestyén Balázs kellemetlen, intim titka?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meglepő dolgot mondott Sebestyén Balázsról az egyik ismert műsorvezető.

Elindult az RTL Klubon a Celeb vagyok, ments ki innen! 3. évada, amiben többek között Curtis, Nyári Dia, Schumacher Vanda, Janicsák Veca és VV Merci is szerepelnek. A műsort természetesen ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezetik, ennek örömére a csatorna tesztelte őket, hogy valójában mennyire ismerik egymást – talán mondani sem kell, de akadt pár egészen meghökkentő válasz.

A mókás kis kvíz során kiderült, hogy Vadon Jani valójában nem is 163 centi, ahogy az a Google-ben szerepel, hanem igazából 165 cm, Sebestyén Balázsba pedig nem más volt szerelmes annak idején, mint Nádai Anikó. De nem ez volt az egyetlen érdekesség, hiszen Vadon Janinak köszönhetően az is kitudódott, hogy mit hagyott abba Sebestyén Balázs, miután megszülettek a gyermekei – de arra senki sem számított, hogy milyen intim lesz a válasz.

„A szexet. Azóta gyakorlatilag nincs nemi élete”

– mondta poénkodva Vadon Jani, Sebestyén Balázs pedig nevetve helyeselt az intim titok felfedése hallatán.

Mivel a szólás szerint minden tréfának a fele igaz, így minden bizonnyal van alapja Vadon Jani humoros megjegyzésének, és ezt Sebestyén Balázs reakciója is alátámasztja. A valódi válasz amúgy a lovaglás volt, de még a műsorvezető sem igazán emlékezett erre konkrétan – Balázs elmondása szerint ugyanis szinte mindent abbahagyott, miután megszülettek a gyermekei, még a búvárkodást is.

Itt lehet megnézni Sebestyén Balázsék vicces barátság kvízét, amiből egyebek között az is kiderül, hogy melyik ismert együttesnek írt annak idején dalszövegeket Vadon Jani:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás