promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézz körül Tóth Gabi káprázatos otthonában – Krausz Gábor konyhája tényleg lenyűgöző
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze biztosan Tóth Gabi is megfordul ott, de a konyha mégis inkább a séf területe.

Tóth Gabit és Krausz Gábort Magyarország többsége főleg a TV2 képernyőjéről ismerheti, mivel mind a ketten a csatornánál vannak. Előbbi ugyebár továbbra is zsűrizik a Sztárban sztár leszek!-ben, míg Gábor a Séfek séfében igyekszik elérni, hogy valamelyik csapatában szereplő megnyerje végre a műsort, ami még nem jött össze neki.

A Séfek séfe persze most pihenőn van, a gasztronómia szerelmeseinek addig ott van A Konyhafőnök VIP a rivális RTL-en.  

Most sokat pörgött Tóth Gabi és Krausz Gábor neve a sajtóban Puzsér Róbert kritikája miatt. A séf a reagálásában elmondta, hogy amióta együtt van a párjával, albérletben élnek, és spórolnak egy saját otthonra, de nekik is ugyanúgy hitelt kell majd felvenniük.

Krausz Gábor azt is hozzátette, hogy így az eldőlt, hogy nincsenek százmilliókkal kitömve, ahogyan azt elég sokan állítják és gondolják. Az albérletük persze így sem lehet olcsó, mivel egy gyönyörű kertes házban élnek. Ezt anno az otthonokesmegoldasok.hu be is mutatta az egyik cikkében.

Persze akkor még tényleg mindenki azt megoldotta, hogy ez a saját ingatlanjuk. A pár Budapest egyik külső kerületében éli a mindennapjait. Tóth Gabi nem a minimalista stílust választotta, hanem otthonosabban rendezte be az álomotthont.

A konyha is igazán csodásan néz ki, ami inkább Krausz Gábor felségterülete. Állítólag ezt nem szakemberek, hanem ők maguk újítottak fel egy kis családi segítséggel. Persze úgy van tényleg megcsinálva, hogy mindenki szívesen főzne egy ilyenben.

Krausz Gábornak a tündéri kislánya is be szokott segíteni, akinek van minikonyhája is. Kívülről is láthatjátok az ingatlant, ahogyan azt is, hogy bulizik Tóth Gabi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás