promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férfiasságán lőtte az exe új pasiját egy férfi, pedig csak köszönni ugrott be
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Letartóztattak egy férfit Thaiföldön, aki péniszen lőtte a volt feleségének a jelenlegi férjét. Az elkövető azt állítja, hogy a lövöldözés baleset volt.

Thaiföldön is zajlik az élet, legalábbis az alábbi történet erre utal. A dél-thaiföldi Chumporn tartomány Mueng kerületében, a Klomma Luang úton lévő boltban rendőrök vizsgálódtak, miután lövöldözésről értesítették őket. 

A feltételezett elkövető egy 37 éves férfi, aki az áldozat szomszédságában él és az incidens után úgy ment haza, mintha mi sem történt volna. Az elkövető - vezetékneve Boonterm - azt mondta a tiszteknek, hogy volt feleségével két gyermekük született mielőtt hat évvel ezelőtt elváltak volna, és egyébként éppen csak be akart ugrani, hogy köszönjön. Mit ad Isten, a fegyver éppen a volt férjnél volt, éppen megtöltve, és éppen magával vitte a köszönéshez is, és csak a véletlenek szándékos összjátékának köszönhető, hogy péniszen lőtte volt felesége jelenlegi férjét.

Hozzátette, amikor ez megtörtént eléggé megdöbbent, és elmenekült a helyszínről, hogy elbújjon egy szobában. Állítólag a férfi alkoholt is fogyasztott jelenlegi feleségével a lövöldözés előtt.  

A volt feleség persze egy teljesen más forgatókönyvre emlékszik. Szerinte az ex-férje belépett az előszobába, és a jelenlegi férjet kereste, majd rálőtt a férfira. Ezt követően a nő berohant a hálószobájába, és bezárta az ajtót, mert félt, hogy Boonterm őt is lelövi. Ezután a szomszédok és a rendőrök a helyszínre érkeztek, és Somchait kórházba szállították. A férfi jelenleg kórhában lábadozik, azonban ez nem mondható el a legnemesebb szervéről, ugyanis az teljesen megsemmisült a lövés miatt. 

Az exférjet ellen gyilkossági kísérlet, engedély nélküli fegyvertartás, valamint közterületen való engedély nélküli fegyverviselés miatt emeltek vádat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás