promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nagyorrú férfiaknak tényleg nagyobb a péniszük?
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy nemrégiben megjelent tanulmány kutatói a férfiak magasságát, súlyukat, péniszük hosszát és a heréik súlyát is számításba vették a vizsgálatok során. Mondjuk, mire jutottak.

Basic and Clinical Andrology folyóiratban megjelent friss tanulmány során 126 férfi holttestét vizsgálták meg a haláltól számított három napon belül, arra keresve a választ, hogy az egyes testrészek mérete arányosságban áll-e a péniszmérettel.

Az adatok elemzése kimutatta, hogy a férfiak orrának mérete valóban korrelált a pénisz méretével.

A tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy mivel az orr mérete összefügg a lenti méretekkel, úgy a pénisz hosszát nem az életkor, a magasság vagy a testtömeg határozza meg – a hímvessző tulajdonságai már a születés előtt meghatározottak. 

És bár összefüggésre bukkantak az orr és a pénisz mérete között, arra még nem jöttek rá a tudósok, hogy ennek mi lehet az oka.

„A pénisz és az arcvonások fejlődési folyamatainak megértése nagy szerepet játszhat a magzati androgénszinthez (férfi nemi hormonokhoz) kapcsolódó következtetések levonásában, valamint a férfi nemiszervek működésének megismerésében.” 

Az átlagos eltérés egyébként 25 milliméter volt, a nagyobb orral rendelkező férfiaknak átlagosan ennyivel volt nagyobb a péniszük kisebb orrú társaiknál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás