promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztárkvíz: Hogy hívják valójában Curtist? Csak kevesen tudják kitalálni ennek a 10 magyar sztárnak a valódi neveit
Borítókép:  Curtis / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Képes vagy megmondani, hogy hívják valójában ezeket a magyar sztárokat? Összejön a 10/10?

Rengeteg olyan magyar híresség van, akiket leginkább a művésznevükről ismerünk, a valódi nevüket pedig már rég elfelejtettük, vagy talán sosem tudtuk. Például Majka mindenkinek csak Majka, Curtis pedig mindenkinek csak Curtis, és még számtalan hozzájuk hasonló sztár van, akik különböző célokkal felvettek egy álnevet, becenevet, ami csak az övék, pedig valójában nem így hívják őket.

Van, aki teljesen elrugaszkodott a saját, eredeti nevétől, és merőben más irányba ment a művésznevével, de olyanok is akadnak, akik pont, hogy a rendes nevükből merítettek ihletet ahhoz, hogy kitaláljanak maguknak egy jól hangzó, egyedi megnevezést, ami végül rajtuk ragadt. Bármi is volt a döntésük mögött, az biztos, hogy bevált nekik, ha az emberek többsége nem tudja a valódi nevüket.

Kevesen tudják például azt is, hogy Schobert Norbi valójában nem is Schobert Norbiként született – Ebben a cikkünkben eláruljuk, hogy mi volt az eredeti neve.

A már megemlített Majka és Curtis mellett ByeAlex, G.w.M, Lola, L.L. Junior, Zséda, Azahriah, Kozso és többek között Szandi is úgy döntött valamikor, hogy nem a polgári nevükön akarnak befutni, de vajon tudjuk az eredeti nevüket? Tedd próbára tudásod ezzel a sztárkvízzel, hátha 10 kérdésre 10 helyes választ tudsz adni:

A válaszokat a hírességek Wikipedia oldalairól szedtük össze.

Szeretnél még kitölteni pár kvízt? Íme pár ajánlatunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás