promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha: Rácz Jenő utálja ezt a hírességet, de ő mégis a Michelin-csillagos séf ételével akar bizonyítani
Borítókép:  RTL official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan kiderül, hogy mit tud kihozni magából A Konyhafőnök VIP-ben az RTL műsorvezetője.

Zakatol az ősz, ami azt jelenti, hogy mindenki picit többet fog gubbasztani a televízió előtt. Aki imádja a gasztronómiai műsorokat, az biztosan nem fogja kihagyni A Konyhafőnök VIP új évadát sem az RTL-en, amiben Fördős Zé, Sárközi Ákos, na meg Rácz Jenő ismét hírességeket fognak megizzasztani a konyhában.

Olyan celebekkel találkozhatunk majd, mint Rubint Rella, Geszler Dorottya, Nagy Zsolt, Badár Sándor, Dobos Evelin, Tokár Tamás, Kiss Virág, vagy éppen a youtuber és vállalkozó Osváth Zsolt. Mondanunk sem kell, hogy vannak páran, akiktől nagyon távol áll a főzés, szóval fognak okozni igazán kényelmetlen pillanatokat a zsűrinek.

A többség persze azt a pillanatot várja igazán, amikor Járai Máté odaáll majd Rácz Jenő elé. A sztárséf és a színész még 2020-ban szerepelt együtt a Nyerő Párosban, a feszültség pedig szinte végig tapintható volt közöttük - azóta gyakorlatilag nem is álltak szóba egymással.

Rácz Jenőt meghívták a Reggeli című műsorba, hogy beszéljen a lánya születéséről, de erre csak akkor volt hajlandó, ha nem Járai Máté ül vele szemben, szóval így elmélyült közöttük a konfliktus.

Járai Máté nem szeretné, ha arról szólna a műsor, hogy egymásnak esnek Jenővel és szerinte a legnagyobb fordulat az lenne, ha a séf még küzdene is azért, hogy a csapatába kerüljön. Hát ahogy látni fogjátok, az RTL műsorvezetőjének lesznek érdekes pillanatai. Ráadásul bevállalta, hogy Rácz Jenő egyik ételét tálalja a zsűrinek. Ezzel vagy nagyot fog tudni villantani, vagy óriásit fog vele bukni.

Rácz Jenő az interjújában bevallotta, hogy bár megpróbál elegánsan hozzáállni a kialakult helyzethez, nem biztos abban, hogy gördülékenyen fog menni a közös munka Mátéval. A Michelin-csillagos szakács nagyon jól tudja, hogy ő zsűritag, míg Máté versenyző, így csak erre fog koncentrálni, persze a szimpátia már alapból hiányosan indul a részéről.

Járai Máté hozzátette, hogy ha elment a Survivor műsorába, akkor nehogy már egy Rácz Jenőtől féljen A Konyhafőnök VIP-ben. Meglátjuk mi lesz, de mindenképpen jobban jár, ha a műsorvezető az ételre, és nem erre a konfliktusra koncentrál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás