promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenőt és Fördős Zét egy barátjuk támadta kegyetlenül hátba
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha azt mondjuk, hogy A Konyhafőnök VIP-ban történt meg a dolog, akkor már tudjátok ki az.

Iszonyatosan erősen fogja indítani a novembert az RTL, mivel a csatorna rengeteg embert akar leültetni a tévé elé így ősszel. Ugyebár november 20-án elindul a Való Világ 11, ami nagyon hosszú ideig fog zakatolni, de a gasztronómia szerelmesei már november 7-én hétfőn este biztosan az RTL-re kapcsolnak majd, mivel indul a Konyhafőnök VIP legújabb évada.

Olyan hírességek állnak be a pult mögé főzni, mint Rubint Rella, Geszler Dorottya, Nagy Zsolt, Badár Sándor, Dobos Evelin, Tokár Tamás, Kiss Virág, vagy éppen a youtuber és vállalkozó Osváth Zsolt.

Hihetetlen módon bevállalta a műsort Járai Máté is, aki bemerészkedik Rácz Jenő terepére. A sztárséf és a színész-műsorvezető még 2020-ban szerepelt együtt a Nyerő Párosban, a feszültség pedig szinte végig tapintható volt közöttük, azóta pedig gyakorlatilag nem is álltak szóba egymással.

A Michelin-csillagos séf ki is jelentette, hogy az egyik rémálma válna valóra, ha Járai kötényt kapna. A versenyzőnek persze nem csak Rácz Jenővel kell szembenéznie a Konyhafőnök VIP-ban, hanem Sárközi Ákossal is, aki szintén nem fogja kímélni.

Hát, valamit tényleg erősen villantania kell, ha kötényt akar szerezni, bár az RTL eddig csak a melléfogásait mutatta meg nekünk. Lehet sikerül neki?

Közben nem csak a versenyzők, hanem olykor a két Michelin-csillagos séf is be fog állni főzni, ami a nézők egyik kedvence szokott lenni A Konyhafőnökben, főleg amikor érkeznek Fördős Zé szívatásai.

Most azonban visszanyal a fagyi, mivel Sárközi Ákos az egyik főzése alatt kegyetlenül betámadja a gasztroblogger, és a körülötte legyeskedő Rácz Jenőt, akik szokás szerint azt hiszik, valamilyen finom mártást kapnak kóstolóba.

A Michelin-csillagos séf vagy elviselhetetlenül csípős dolgot tett bele, vagy valamilyen hányingerkeltő ízvilággal lepte meg a két barátját. Valószínűleg az előbbi lesz a nyertes.

Az új A Konyhafőnök VIP évad tehát november 7-én hétfőn rajtol el, minden hétköznap este 20 órától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás