promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pápai Joci megmutatta álomotthonának egy részét, a látványtól meg fog enni a sárga irigység
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Pápai Joci tatai álomotthona.

A Sztárban sztár leszek zsűritagja, Pápai Joci az Összezárva Hajdú Péterrel egyik 2021-es adásában beszélt arról, hogy milyen szerény körülmények között nőtt fel Tatán. Jociék családja sosem volt pénzorientált, mindig abból boldogultak, amennyi volt. A zenésznek három testvére van, elmondása szerint a szüleiknek a pénz mindig harmadrendű dolog volt, nekik inkább a családi egységük adott hatalmas erőt.

Miután megnősült, további nehézségekkel kellett szembenéznie az anyagiak miatt. Volt, hogy nem tudták befizetni a villanyszámlát és kikapcsolták az áramot. Ekkor történt, hogy régi barátjától, Carameltől kellett segítséget kérnie, de nagyon sokat köszönhet Majkának is. Hajdú Péternek úgy fogalmazott a műsorban, hogy "az, hogy ott ülhet nála, azért kifejezetten a családjának, Majkának, és Caramelnek tartozik hálával".

Jociéknak később még nagyobb problémával kellett megküzdeniük: 2008-ban, mikor a felesége a második gyermekükkel volt terhes, a gazdasági válság miatt jelentősen megugrott a törlesztőrészletük. Nem akart fizetni, inkább bement a végrehajtóhoz, és otthagyta a két autójának a kulcsait, hogy azzal váltsa ki a tartozását. Mikor a felesége már a harmadik trimeszterben volt, megkapták a hivatalos papírt, hogy elárverezik a házukat. Ezt követően kénytelenek voltak egy rövid időre a szüleihez költözni, aztán annyira megindult neki a szekér, hogy sikerült felépíteniük egy új házat Tatán. Azóta is itt laknak, és semmi pénzért nem válnának meg tőle.

A Blikk korábban látogatást tehetett Pápai Jociék házában, ahol megmutatta, melyik helyiségben született meg az Origo című dala, amivel Magyarországot is képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon. Pápai Jociék tatai otthonába az alábbi videóban nézhettek be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás