promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Vajna Tímea, megható üzenetet küldött a túlvilágra: „Miattad vagyok az, aki vagyok”
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea még mindig nem tette túl magát teljesen szeretett férje elvesztésén.

Viszonylag ritkán lehet manapság Vajna Tímeáról hallani, de amikor cikkek születnek róla, akkor azok általában azt találgatják, hogy vajon még mindig tart-e a kapcsolata az állítólagos vőlegényével, illetve hogy összejött-e nekik a baba, vagy sem. Meg persze a híresség rendszeres „villantásairól” is szokott cikkezni a magyar sajtó, hiszen néha elég figyelemfelkeltő ruhákban pózol a közösségi oldalán – idén halloweenkor is így tett:

A legtöbben Andy Vajna feleségeként ismerték meg Vajna Tímeát. 2013-ban házasodtak össze, és egészen a sztárproducer 2019-ben bekövetkezett haláláig együtt is voltak. Vajna Tímea rengeteg támadást kapott a korkülönbség miatt, hiszen sokan úgy gondolták, hogy ő csak egy aranyásó, aki csupán a pénzéért van együtt Andy Vajnával, de az üzletasszony többször is bebizonyította már, hogy ez nem így van, hiszen különleges kapcsolat volt az övék.

Vajna Tímea jelenleg is gyászolja egykori férjét és szerelmét, Andy Vajnát, így nem meglepő, hogy mindenszentekkor/halottak napján is megemlékezik róla, és most még egy szívszorító üzenetet is küldött neki a túlvilágra.

„Hogyan is felejthetnélek el, amikor a szívemben élsz? Minden emlékem Te vagy. Miattad vagyok az, aki vagyok. Tudom, hogy Te is érzed, hogy Veled vagyok”

– írta Vajna Tímea egy Insta Storyban.

Úgy tűnik, hogy Vajna Tímeának tényleg nagyon hiányzik Andy Vajna, hiszen ilyenkor, illetve a sztárproducer születésnapján, halálának napján szinte mindig ír róla/neki a közösségi oldalán – és ez minden bizonnyal örökké így lesz, mivel rengeteget köszönhet elhunyt férjének az üzletasszony, aki a megnyilvánulásai alapján ezzel tökéletesen tisztában is van.

Ebben a cikkünkben pár ritkán látható fotó is van Vajna Tímeáról és Andy Vajnáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás