promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea szárnyas szextündérként, bugyiban illegeti magát Halloween napján
Borítókép:  Szeretlek Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea csillogó bugyit húzott Halloween alkalmából.

Vajna Tímea mostanra teljesen eltűnt a magyar bulvársajtóból. Egy darabig még foglalkoztak azzal, hogy hogyan alakul a magánélete új szerelmével, és egy időben kiemelt figyelmet kapott az is, hogyan alakulnak a dolgok a babaprojektjével, de ma már nem igen lehet hallani az özvegyről, és a közösségi oldalára sem posztol semmi érdemlegeset.

Vajna Timi eljutott odáig, hogy most már senkinek sem akar megfelelni, senkinek sem akar semmiért sem magyarázkodni, nem akar nagy szenzációt maga körül; megelégszik azzal, amit a követőitől kap - legyen az hideg vagy meleg visszajelzés.

Ha megnézzük az özvegy Instagram-oldalát, a bejegyzéseinek a javarésze a villantásra megy rá, nehezen találni olyan képet vagy videót róla, ahol ne a mellét vagy a fenekét mutogatná, és ez a legfrissebb posztjában sincs másképp. Vajna Tímea megmutatta, hogy milyen halloweeni jelmezzel készült idén, gyakorlatilag olyan, mintha egy cosplayes felnőttfilmből lépett volna ki.

Timi egy dögös pillangótündérnek öltözött, amihez persze úgy válogatta össze a ruhadarabokat, hogy biztos kiakadjon nála a szexiségmérő. Az özvegy először büszkén behajol a kamerának, hogy biztos mindenki jól megnézze formás idomait, majd hátat fordít, és rózsaszín, csillogó bugyija alatt megmutatja a fenekét is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás