promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Muri Enikő sem hagyhatta ezt ki, meg is kapta a magáét a kommentszekciótól
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sztárok csakúgy élik a Halloween jelmezeket.

A 32 éves énekesnőt, Muri Enikőt az ország az X-Faktor második évadában ismerhetett meg: Oláh Gergő és ő állt a döntőben, közülök lett végül kihirdetve a győztes, aki Gergő lett. De Enikőt nem kellett félteni, nem veszett el a nagy rázuhanó hírnévben és gyorsaságban: építgette a karrierjét, jelenleg pedig a Sugarloaf élén találjuk meg.

Kemény döntések érték, és sok döntést kellett meghoznia neki is a karrierje szempontjából, de látszólag megérte és a helyén van. A közösségi média és a zeneipar komfortzónájából kitörve, Enikő párjával Szabival, - aki szintén a Sugarloaf együttes tagja -, idén részt vett a Nyerő Párosban és harmadik helyezettek lettek. Mondani szokták, hogy aki egyszer már megízlelte a TV-t, az előbb-utóbb mindig vissza fog találni.

Bár a páros kapott hideget és meleget, a nézőktől és a többi celebpárostól is együttvéve, ők nem olyan embereknek tűnnek, akiket ez megingat. A sztárok Halloween alkalmából csakúgy töltik és töltötték fel az aktuális jelmezüket, és ez alól az említett énekesnő sem kivétel: saját hivatalos Instagram oldalán osztotta meg, hogy is nézett ki október 31-én.

Várható volt, hogy lesznek olyan kommentek, amik a lány személyiségéről fognak szólni - arról a részéről, amit az adott hozzászóló természetesen levett az énekesnő viselkedéseiből a műsorban, vagy épp egy-egy koncerten. 

„Gyönyörűen tükrözi, milyen is vagy valójában,"

- olvasható a bejegyzés alatt a komment, és pozítiv hozzáállással ez pont az a mondat, amit bókként is fel lehetne fogni.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás