promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erikából pornódívát csináltak az X-faktorban, paskolóval küldték ki a színpadra
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miért csináltak Herceg Erikából egy paskolóval hadonászó vörös amazont az ország egyik legnézettebb showműsorában?

Azt már az egész ország tudja, hogy Herceg Erika 10 évvel ezelőtt bevállalt egy meztelen fotózást, és ezek a képek a mai napig megtalálhatók az interneten. Az énekesnő legszívesebben kitörölné ezt az életéből, de most már nem tud mit csinálni. Viszont sokat tudna tenni azért, hogy Magyarországon ne úgy maradjon meg az emberek emlékezetében, mint az X-faktor mentora, aki pucérkodott a férfimagazinban, ehhez képest hagyja, hogy a műsor készítői kihasználják a külsőségeit, és kedvük szerint mutogasság őt mindenféle kirívó és a jóízlés határait már-már áttörő szettekben.

Az első élő adás után felmerült a gyanúja, hogy Erika nem viselt alsót a ruhája alatt, ami ugyancsak sokat mutatott meg belőle, de arra nem számítottunk, hogy a második élő showban még ennél is tovább mennek a stylistok. Érdekes, hogy míg ByeAlexet, Gáspár Lacit, és Puskás Petit sikerült normálisan, az ország egyik legnézettebb műsorához méltó módon felöltöztetni, addig Herceg Erikát úgy küldték ki a színpadra, mint egy vörös szettbe bújt pornóst. Persze lehetne azt mondani, hogy ez az extrém ruhaköltemény még önmagában nem jelent semmit, viszont Erika még egy paskolót is kapott a kezébe, hogy teljes legyen a felnőttfilmes kosztüm.

(Fotó: Screenshot / RTL Most)

Ugyan biztos vannak, akiknek bejött ez a megjelenés, de az X-faktor közösségi oldalain olvasható kommentek alapján a nézők inkább felháborodtak azon, hogy a női mentort úgy állítják be, mint akit egy korhatáros film forgatásáról cibáltak volna el az RTL székházába.

Ebből is látszik, hogy az X-faktor már rég nem az a tehetségkutató műsor, mint ami 2010-ben elindult az RTL Klubon: az még hagyján, hogy az élő showba bekerült versenyzők javarésze már a műsor után feledésbe merülnek, de egyre inkább megmutatkozik az, hogy az X-faktor sokkal inkább a mentorok és most már a műsorvezető egójáról szól. Miller Dávid teljesen elalélt attól a bevonulástól, amit a táncosokkal produkált, aztán ismét beoltotta a Kolumbiában tartózkodó Sebestyén Balázs és Vadon Janit; ez azt jelenti, hogy az RTL terve sikerült: kinevelték Istenes Bence fiatalabb klónját, aki bármikor bohócot tud magából csinálni.

Maga a műsor egyébként továbbra is dögunalmas és vontatott, tele felesleges dumálásokkal. Kezdjük azzal, hogy negyed óráig tart, mire a műsorvezető ledarálja a kötelező szövegeket, aztán bevonulnak a mentorok, és jön a jól megszokott traccsparti. Mire nagy nehezen eljutunk az első produkcióig, a nézők valószínűleg már unottan könyökölnek a fotelben, aztán be is kólintanak az élvezhetetlen, lassú performanszokat hallgatva.

Bodrogi Enikőt kifejezetten fájdalmas volt hallgatni, az egyik legvidámabb dalt, Pharrell Williams Happy-jét még sosem hallottuk ilyen depressziós, gyászos verzióban; talán nem ezt a feldolgozást kellett volna választani. A mentorokat viszont azonnal meggyőzte, széket is kapott.

Boros Marci pedig egy teljesen más oldalát mutatta meg a közönségnek és a nézőknek, ugyanis egy szerelmes vallomásról írt dalt a kedvesének, akivel nemrég jöttek össze. Marci ismét egy remek dalt írt, de annyira zavarba jött attól, hogy párja az első sorban hallgatja a neki szóló produkciót, hogy többször is hibázott. Ezt a mentorok is megjegyezték, majd Marci is elismerte, hogy ez most nem úgy sikerült, ahogy szerette volna. Nem is kapott széket, a veszélyzónában kötött ki.

Az X-faktor továbbra is rohamtempóban zavarja le az élő műsorokat, a második élő show végére máris felére redukálódtak a versenyzők. Ezúttal Boros Marci és Serbán Szebasztián távozott a versenyből. Következő szombaton már a legjobb 6 fog színpadra állni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás