promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Történelmi fordulat az X-faktorban: élő adásban történt meg
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rövid időre leállt az X-faktor, mert olyasmi történt, ami kiemelt fontosságú.

Történelmi fordulat miatt állt le egy kis időre az X-faktor első élő showja, ugyanis az RTL Klub az élő adás közben búcsúzott el a kezdetek óta használt RTL Klub elnevezéstől, és megtörtént a nagy átállás. Ezzel egy 25 éves korszak zárult le, és egy új időszámítás kezdődött a csatorna életében. Miller Dávid a showműsor első reklámblokkja előtt személyes emlékeit felidézve vezette fel az átalakulást:

„25 évvel ezelőtt, amikor ez a logó először jelent meg a képernyő felső sarkában, és a csatorna megkezdte működését Magyarországon, én egy éves voltam, a versenyzőink pedig még meg sem születtek. Nem túlzás azt állítani, hogy az RTL Klubbal együtt nőttem fel, és nem csak én, hanem az egész ország. Műsoraink mindenki otthonában ott voltak, és sok szép pillanatot okoztak a nézőknek”

Természetesen az RTL-nek csak a neve és az arculata változott, minden más marad a régi, megszokott rendben. Az új arculati elemekkel az X-faktor első reklámblokkjában találkozhattak először a nézők.

Az átállás után tovább folytatódott az X-faktor, ami ismét rohamtempóban fog lepörögni. Az első élő adásban rögtön négy versenyzőtől búcsúztak el: Sophia Khan, Beretka Ádám az Isky & Szkym és Váradi Ábel számára pedig véget ért a verseny.

A biztos továbbjutást jelképező székeken Mihályfi Luca, Solyom Berni, Kiss Kevin és Serbán Szebasztián maradtak a végére, ezek után a nézőkön múlt a nyolc veszélyzónás sorsa.

Ez azt jelenti, hogy Gáspár Laci és Puskás-Dallos Peti egyet-egyet, míg ByeAlex két mentoráltját veszítette el az első adásban. A jövő héten már a legjobb nyolc versenyző fog színpadra állni, de várhatóan most is többüktől is búcsút kell vennünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás