promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika bugyi nélkül mentorkodott az X-faktorban? Megtudtuk az igazságot
Borítókép:  RTL.hu/Xfaktor első élő show
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Volt, akinek tetszett, más szerint kirívónak tűnt az X-Faktor első élő műsorában Herceg Erika az elég sokat sejtető rózsaszín pongyolájában, egy biztos: az öltözék senkit nem hagyott hidegen. Aztán megkezdődtek a találgatások is, hogy egyáltalán volt-e egyéb ruhanemű a bombanőn, sőt, a kíváncsiskodók folyamatosan duzzadó hulláma kisebb áradássá vált. Egy nap leforgása alatt mindenki tudni véli, hogy a nő viselt-e fehérneműt s szexi ruha alatt. A kérdésre most ő maga adja meg a választ.  

Bár Herceg Erika korábban azt mondta, megbánta, hogy teljesen csupaszra vetkőzött régebben az egyik férfimagazinnak és ma már nem tenné meg újra, az X-Faktor első élő showműsorában olyan ruhában jelent meg, hogy csak nem kezdett el különböző fantáziákat szövögetni róla, aki valóban immunis mindenféle szexualitásra. Szóval, kevesek aludtak nyugodtan szombat éjszaka, miután egész este a szőke bombázóra csorgatták a nyálukat a képernyők előtt.

Nyilvánvalóan az RTL is tisztában van a ténnyel, hogy Herceg Erikával megütötték a főnyereményt, ezért írtak is egy cikket gyorsan a titokról, ami a fél országot nem hagyta nyugodni. Eddig. Ugyanis most lerántották a leplet a nagy titokról. Ebben úgy fogalmaznak, hogy a női mentor öltözete hagyott néhány kérdést a nézőkben és Kamarás Norbiban is - aki az X-Stage műsorvezetője -. aki természetesen nem bírta ki, hogy ne kérdezzen rá az egész Magyarországot foglalkoztató kérdésre, szóval nemes egyszerűséggel feltette a kérdést: hogy a nő visel-e egyáltalán bugyit.

„Van, hollywoodi bugyi van rajtam gyerekek, hát hol szabad kimenni a színpadra bugyi nélkül?”

- válaszolt a nő, aki egyébként Tóth Gabival is meztelenkedett egyet. 

Aztán hozzátette:

„Azért ennyire extrém nem vagyok, le van ragasztva minden, ami kell. Még ha ki is bújik, akkor sem látszik semmi”

Az X-Stage-ben elhangzott párbeszédet alább lehet megtekinteni, arról azonban egyelőre egy kósza hangot sem hallani sehol, hogy a fentebbi eset a nő testének tárgyiasításának számít-e. Feltehetően nem, ugyanis Herceg Erika eddig nem jelezte, hogy kényelmetlenül érezte volna magát a helyzetben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás