promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázsék páros lábbal szálltak bele Vágó Istvánba – az év nagy csetepatéja lett belőle
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vágó István anno iszonyatosan megsértődött Sebestyén Balázsék poénján. 

Régen rengetegen nézték Magyarországon a Legyen Ön is milliomost, ami 2000-ben indult el az RTL Klubon. A televíziós kvízjátékok nem olyan népszerűek, mint fénykorukban, de azért mondjuk A Géniusznak is sok rajongója van az ATV-n.

A magyar Legyen Ön is milliomos igazi arca Vágó István volt. Őt váltotta Fábry Sándor, de az a formula megbukott. Később megpróbálták meg az egészet Friderikusz Sándorral, majd Gundel Takács Gáborral, de eldőlt, hogy a kvízjátéknak már nincs visszaút.

Anno tehát Vágó István az RTL-nél dolgozott, és a csatorna felidézte, amikor a Kalandra fal! egyik részében Sebestyén Balázs és Vadon Jani egy igen kemény poénnal mentek neki a tévés legendának.

Vágó természetesen nem azon sértődött meg, hogy Balázsék beöltöztek, hanem egy mondaton, ami Vadon Jani szájából hangzott el. A párbeszéd szó szerint így történt anno a reklámblokk előtt:

Sebestyén Balázs: – Jövünk vissza mindjárt!
Vadon Jani: – Csak kiszellőztetjük az orrunkból a naftalin szagot, ami Istvánból árad.

A Legyen Ön is milliomos akkori műsorvezetőjének természetesen nagyon nem esett jól a beszólás, és Balázséknak hosszú éveken kellett vezekelniük emiatt, és fel is hívták, hogy bocsánatot kérjenek. A műsorvezető hozzátette, hogy Vadon Janira igazán jellemző, hogy egy mondattal többet mond a kelleténél, és olyankor azzal nagyon odasóz valakinek.

Vágó István hiába nézte meg mai fejjel a felvételt, nagyon nem tudott továbbra sem nevetni rajta. A múltkor szerepelt az RTL Reggeli című műsorában is, ahol elmondta, hogy tudomásul vette az öregedést, és 73 évesen már nem térne vissza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás