promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A férjem nézni akarja” – mondta az érett feleség a medencés fiúnak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy botrányos történet újabb részletei derültek ki.

Néhány éve óriási szexbotrány robbant ki az Egyesült Államokban. A főszereplője egy bizonyos Jerry Falwell Jr. volt, aki ügyvédként és harcos keresztényként szerzett ismertséget magának. A hitbuzgalom nem véletlen, a 2007-ben elhunyt édesapja ugyanis az egyik legismertebb konzervatív keresztény vezető volt az USA-ban.

A fia sajnos csak egy darabig tudta továbbvinni az örökségét, mert a most 60 esztendős Jerry egészen különös eseményekbe bonyolódott bele. Az egykor keresztény egyetemet is vezető férfit például felhúzott pólóval és lehúzott sliccel fotózták le egy jachton, amint egy idegen nőt ölelgetett.

Hamarosan kiderült, hogy a felesége, Becki sem maradt ki a buliból, aki 2012-ben kezdett el intim viszonyt folytatni a nála 26 évvel fiatalabb (és akkor mindössze 20 éves) medencés fiúval, Giancarlo Grandával.

Ez így elég köznapi megcsalás lenne, de mégsem volt az, hiszen a pár már a kezdetektől bevonta az együttlétekbe a szentfazék férjet is. Hol otthon, hol szállodákban találkoztak, de aztán a botrány kipattant, és Jerry szinte minden tisztségét elvesztette.

Az ügynek máig ható hullámai vannak, egyre több kínos részlet derül ki a mocskos édeshármasokról. A közelmúltban az egykori medencés fiú ismét megszólalt, mégpedig abból az alkalomból, hogy könyvet írt a pikáns románcról.

Granda elmondása szerint az akkor 46 éves Becki Falwell egy miami szállodában környékezte meg őt. A bikiniben üldögélő nő szemkontaktust kezdeményezett vele, majd flörtölni kezdett. A fiú elámult, amikor ennél is tovább mentek, hiszen Becki felhívta a szobájába a munkaideje végén. A srácnak akkor még fogalma sem volt, hogy kik vetették ki rá a hálójukat.

„Mivel nem mondtam azonnal nemet, hozzátette, hogy lenne itt még valami. A férje is nézni akarja. Hé, várjunk csak! Ezek szerint házas, de a férje benne van a dologban. Aztán közölte, hogy ne aggódjak, mert elbújna a sarokban, azt sem venném észre, hogy ott van”

– olvasható a Rolling Stone magazin által közölt részletben. A srác hamar megismerkedett a férjjel is, aki egy fürdőgatyában volt, a hasa rálógott a combjára. Rövid beszélgetés után azzal váltak el, hogy hamarosan újra találkoznak.

Granda este 9 körül ért a szállodájukba, Becki az előtérben várt rá egy kanapén. A nő szűk ruhát viselt és fekete magas sarkú cipőt. A srác már a liftben átölelte a kikapós asszonykát, bár rettentően ideges volt a randevú miatt.

Jerry Falwell odafent várta őket, de már meglehetősen kapatosan, ezért a medencés fiú felbátorodott. Csókolózni kezdett Beckivel, aztán felkapta, és az ágyra fektette. A nőn nem volt bugyi, ám ekkor még azt súgta alkalmi párja fülébe, hogy tilos a behatolás. Szájjal azonban kellemes perceket tudtak egymásnak okozni, a folytatást pedig Granda könyvében lehet majd elolvasni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás