promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szentfazék férj odadobta érett feleségét a medencés fiúnak – és ez nem film, hanem a valóság
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi ráadásul szívesen kukkolta az együttléteket.

A 2007-ben elhunyt Jerry Falwell az egyik legismertebb konzervatív keresztény vezető volt az Egyesült Államokban. Nagy tiszteletnek örvendett, szigorú elveket vallott, és egy jó darabig úgy tűnt, hogy az örökségét ügyvéd fia, az ifjabb Jerry méltó módon viheti tovább.

Ez az álom azonban – ahogy az gyakran lenni szokott – gyorsan szertefoszlott, mert az immár 60 éves férfi csúnya szexbotrány-sorozatba keveredett. A keresztény egyetemet vezető Jerry a saját közösségi média oldalán osztott meg egy fotót, amelyen felhúzott pólóval, ugyanakkor lehúzott sliccel karolt át a jachtján egy nőt, aki ráadásul nem is a felesége volt.

Mielőtt szegény megcsalt asszonyt bárki sajnálni kezdené, el kell mondanunk, hogy a szexbotrányba ő is alaposan belekeveredett. A dolgok megpiszkálása után kiderült, hogy éveken keresztül összeszűrte a levet a nála 26 évvel fiatalabb medencés fiúval, Giancarlo Grandával.

A viszony 2012-ben kezdődött, amikor a srác épp csak betöltötte a 20. életévét. Az akkor 46 éves, háromgyerekes Becki Falwell pedig nem utasította vissza a közeledését, ráadásul mindezt a férje tudtával és beleegyezésével tette. Sőt, a szentfazék Jerry szívesen nézte a furcsa pár enyelgését a szoba sarkából.

Fotó: Profimedia

A hármas együttlétek évente többször is megismétlődtek, egyszer Miami, máskor New York volt a helyszín, de alkalmanként Falwellék virginiai otthonában is találkoztak. A Donald Trump hűséges támogatójának számító családfő számára természetesen kínosan jött a botrány kipattanása.

„Őrülten hiányzol most is… Az összes nődnél ezt a hatást váltod ki?”

– kérdezte a féltékeny Becki egy szöveges üzenetben a szeretőjétől még 2012-ben, és ezek szerint Giancarlo nem kizárólag egy vasat tartott a tűzben akkor sem. Falwellék szerint a srác idővel zsarolni kezdte őket, pénzt kért a hallgatásáért, ám az ügy mégis napvilágra került, és Jerry emiatt megszégyenülten távozott az egyetem éléről, veszni hagyva apja örökségét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás