promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Avril Lavigne és Yungblud együtt mentek be a vécébe, és bitang őrült dolgot csináltak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, hogy ezt Avril Lavigne megengedte.

Avril Lavigne felett eljárt az idő, de csak a személyi igazolványban van bizonyíték erre. Az ember gyakorlatilag el sem hiszi, hogy a kanadai származású énekesnő két év múlva negyven éves lesz.

Persze már amelyik rajongó úgy gondolja, hogy Avril Lavigne még életben van. Az őrült teória tovább kering az interneten, hogy az előadó tini korában meghalt, és akkor a helyét az egyik hasonmása vette át. Ezzel témával Lavigne se tud mit kezdeni, ha újra előkerül, csak széttárt karokkal nevet rajta egyet.

A művésznő tényleg a szemünk előtt nőtt fel, és vált igazi popsztárrá. Avril Lavigne első albuma 2002-ben jelent meg, az első klipje után pedig rengeteg fiatal lett szerelmes belé. Nem is csoda, mivel az énekesnő továbbra is gyönyörű, a bájos arcát pedig ennyi év után sem tudja elhagyni.

Avril szülei már fiatal korában rájöttek, hogy a lányuk tehetséges, így támogatták mindenben. Rossz is lett volna belegondolni, ha a kanadai lány tehetség elkallódik a semmiben, és nem dúdolgathatnánk retró dalként a Complicated című nótát. Avril Lavigne azóta hét lemezt adott ki, és még mindig a csúcson van, így meg is kapta a saját csillagát a hollywoodi hírességek sétányán.

Az énekesnő és Yungblud elég régóta jóban vannak. Tavaly például együtt adták elő az I'm With You című ikonikus Avril muzsikát. Már akkor is látszódott rajtuk, hogy zeneileg profin működik köztük a kémia.

Most összedobtak egy közös szerzeményt, ami november 3-án, kedden jelenik meg. Az I’am a mess elnevezésű nótának Avril és Yungblud csinált is egy kis hírverést, a szokásos őrült módjukon. A sztárpáros bevonult a vécébe, ahol Yungblud levágott két nagy darabot Avril hajából. Utóbbi be is jelentette, hogy ehhez a mutatványhoz szüksége lenne sörre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás