promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: az RTL műsorvezetője megdöbbentő bejelentést tett, rejtély, hogy miért döntött így
Borítókép:  youtube.com/Rauf & Czutor - Közéleti Éttermiség (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 év házasság után válik a népszerű műsorvezető, Peller Mariann. A súlyos döntésről egy csütörtök hajnali Instagram posztban értesítette a rajongóit. 

A műsorvezető hajnali 2 óra környékén töltötte fel az Instagram oldalára a válását bejelentő posztot, az alábbi szöveggel: 

"Ehhez a közlendőhöz nem illik semmilyen kép. 12 együtt töltött év után meghoztam a súlyos és nehéz döntést, kilépek a házasságomból. A helyzet önmagában is fájdalmas, szomorú és nehéz. Ezért hálásan köszönöm mindenkinek - beleértve a média munkatársait is - az emberséget, tapintatot és megértést azzal kapcsolatban, hogy egyik fél sem szeretne erről a nyilvánosság előtt beszélni."

A 24.hu megkereste Peller Mariannt és férjét, Juni Györgyöt a szakítás részleteivel kapcsolatban, azonban többet nem szerettek volna elárulni a döntés hátteréről – ahogy írta is a híresség az Instagram posztjában.

Ahogy Peller Mariann is fogalmaz, a szomorú hírhez nem kívánt fotót közölni, így egy teljesen fekete kép kíséretében jelentette be a válás megdöbbentő hírét. Ahogy az szokott lenni hasonló esetekben ismert embereknél, nem kívánatos téma esetében a további nyilatkozást elutasítják, a nyilvánosság kizárásával szeretnék lebonyolítani a válást, így valószínűleg még egy darabig csak találgathatnak a rajongók a döntés valódi okairól.

A Story egyébként úgy értesült, hogy a pár problémái két évvel ezelőtt kezdődtek, azóta hullámvölgyekkel tarkított a kapcsolatuk – tavasszal nagy port kavart, mikor a magyar Jason Momoával, Megyeri Balázzsal boronálták össze őt pár félreérthető lesifotó kikerülése után.

Peller Mariann és Juni György ismerkedése és a házasságuk első szakasza egyébként rózsásan indult, mindkét fél szerint egy óriási szerelemről volt szó, amelynek során hamar érkeztek a gyermekek is: Juni-Peller Kornél és Juni-Peller Szilveszter.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás