promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert gúnytól izzó szavakkal bökött oda a legendás magyar televíziósnak
Borítókép:  youtube.com/Skrabski Fruzsina (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert még választ is kapott az ismert műsorvezetőtől, egyre feszültebb a helyzet.

A fájdalmasan őszinte, és választékos sértésekkel teli kritikáiról ismert Puzsér Róbert sem bírt szó nélkül elmenni az RTL legutóbbi botránya mellett, amit az indított el, hogy Vadon Jani a Celeb vagyok, ments ki innen! aktuális évadának egyik adásában sokak szerint megalázott egy kisgyereket a „poénkodásával” – bár Puzsér nem is igazán a csatornának vagy Vadon Janinak ment neki, hanem inkább a műsorvezető-társának, Sebestyén Balázsnak:

Nemrég Puzsér Róbert megosztotta a saját közösségi oldalán, hogy a legendás magyar televíziós, a Legyen Ön is milliomos! egykori műsorvezetője, Vágó István reagált az írására, ráadásul úgy, hogy burkoltan be is szólt neki, hiszen korábban már volt rá alkalom, hogy összeakasztották a bajszukat:

„Puzsérnak nem tetszik, hogy újabb kiszemeltje »sáros bakancsát egy őt kulturálisan messze felülmúló személybe törli«. Az is felháborítja, hogy »egy pénzes proli« rendszeresen »egy kultúrembert aláz«. Egyetértek, Robi, csúnya dolgok ezek”.

Ahogy arra számítani lehetett, Puzsér Róbert természetesen nem hagyta szó nélkül Vágó István piszkálódását, és szinte sütött a gúny a válaszüzenetéből, amit egyenesen neki címzett, szintén a közösségi oldalán:

„Érteni vélem az utalásodat. Eszerint én volnék a pénzes proli, te meg az engem kulturálisan messze felülmúló személy. Nos, bátyám, ez roppant ízléses, bár egyesek szerint jobban hangzik, ha mások mondják ezt rólad, és nem te magadról. Engedd meg, hogy elmagyarázzam neked a különbséget a Vadon Jani és Pedrito, meg a Sebestyén Balázs és Vadon Jani közti alázáskultúra, illetve a te képernyős tevékenységedet illető bírálatom között. Előbbi esetben konkrét, személyes élethelyzetben zajlik egy négyszemközt is elfogadhatatlan megszégyenítés, míg utóbbi esetben egy publicista veszi a bőrt a pofájára egy olyan tévés tevékenységének bírálatához, aki három évtizedet töltött a képernyőn. Ugye érted, hogy ez nem ugyanaz: egyik verbális bántalmazás – másik a kritika joga. Őszintén sajnálom, ha magadra vetted azt a sokféle minősítést, amelyekkel a nyilvános tevékenységedet illettem – biztosítalak, hogy nem a személyednek, hanem a médiaszerepednek szóltak.”

Sokan azt hitték, hogy ezzel végetér a szócsata, mindketten nyugovóra térnek, majd másnap újult erővel élik tovább az életüket, de nem így lett. Vágó István kommentben reagált Puzsér Róbert megnyilvánulására, aki a véleménye szerint nem értette azt az utalást, amit ő tett.

„Nem, nem értetted meg az utalásomat. Mintha csak belém rúgtál volna folyamatosan, míg mindenki mást tiszteletteljes elismeréseddel tüntettél volna ki... Lehet, hogy te még a saját »életművedet« sem ismered? Szinte lételemed mások hangos megszégyenítése, pocskondiázása”

– írta Vágó István, majd felhánytorgatta, hogy Puzsér Róbert kezdte el hangoztatni a médiában azt a hazugságot, hogy ő csak a képernyőről olvasta le a válaszokat a Legyen Ön is milliomos! adásaiban, és nem fejből tudta őket.

Bármi is legyen az igazság, illetve ennek az ügynek a vége, az biztos, hogy Puzsér Róbert és Vágó István nincsenek közös nevezőn, és úgy néz ki, hogy nem is nagyon lesznek azon.

Itt lehet megnézni Puzsér Róbert bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás