promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vágó István 14 év után visszatért az RTL Klubra
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vágó István döbbenetes kijelentést tett a visszatéréséről.

Vágó István 2000 és 2008 között vezette a Legyen Ön is milliomos című kvízműsort, ami akkoriban az RTL Klub egyik legsikeresebb napi műsora volt. A tv-nézők nap, mint nap ültek a képernyő elé, és izgultak együtt a játékosokkal, próbáltak ők is helyes válaszokat adni a kérdésekre, a készülékük előtt tesztelték, hogy a saját tudásukkal vajon meddig tudnának eljutni.

Vágó István után Fábry Sándorral, majd Friderikusz Sándorral próbálták életben tartani a műsort, de több éves, erőltetett próbálkozás után az RTL Klub kénytelen volt elismerni, hogy nincs Legyen Ön is milliomos! Vágó István nélkül. Miután a kvízprofesszor elment az RTL Klubtól, a TV2-n vezette egy darabig a Párbajt, majd saját ötlete alapján, a Story4-en indították el az átVágó című kvízműsort, ami ugyan egy izgalmas játék volt, de nem tudta úgy megnyerni a nézőket, mint a milliomos. Utolsó televíziós vezetése a Szkeptikus vagyok volt a Fix TV-n, aztán a legendás műsorvezető teljesen eltűnt a képernyőről.

Az RTL idén ünnepli 25 éves évfordulóját, ennek apropóján a kvízmester a pénteki Reggeli-ben beszélt az RTL-es időszakról. Vágó Istvánnal felelevenítették, milyen volt a Legyen Ön is milliomos!, mikor még ő vezette, de természetesen szóba kerültek a Kész átverés! azon adásai is, amelyekben őt vették górcső alá. Vágó Istvánt először Bochkor Gábor és Boros Lajos duója tréfálta meg egy olyan beépített emberrel, aki egy túlzottan feszült, izgulós tanárember szerepét játszotta el.

Később Sebestyén Balázs vette át a Kész átverés! vezetését, és ő sem kímélte a kvízprofesszort. Kihasználta Vágó gyengeségét, és beültetett elé egy olyan nőt, aki számmisztikával akarta megválaszolni a kérdéseket, de olyan is volt, hogy az egyik kérdésnél felhívta a jósnő ismerősét, hogy az üveggömb segítségével mondja meg neki a helyes választ. Mondani sem kell, hogy Vágó István alaposan felidegesítette magát ezen, és csak akkor tudta megnyugtatni magát, mikor rájött, hogy átverés áldozata lett ismét.

„Azt hittem, hogy felrobbanok, amikor számmisztikával próbálta kitalálni a hölgy a megoldást”

- idézte fel az emléket a Reggeli-ben Vágó István.

A televíziós műsorvezető most 73 éves, és tisztában van azzal, hogy a nézők már nem kíváncsiak az idősebb tv-s személyekre, éppen ezért mikor megkérdezték tőle, hogy visszatérne-e még a képernyőre, azonnal rávágta a határozott választ.

„Tudomásul veszem, hogy már elmúltam 60 éves, immáron 13 éve. Szerintem a magyar tévénézőknek nincs már szükségük idősebb arcokra”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás