promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika tiszta vizet öntött a pohárba - Meglepő módon reagált az X-Faktoros balhéjaira
Borítókép:  RTL Magyarország (via liner.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokak szerint Herceg Erika az X-Faktor eddigi leghisztisebb mentora.

Az RTL Klub és az X-Faktor készítői a népszerű tehetségkutató műsor 11. évadában a nemzetközi sztárral, Herceg Erikával lepték meg a magyar közönséget, ez pedig egy igazán jó döntésnek bizonyult, hiszen gyakorlatilag az első szereplése óta az ukrán énekesnőtől hangos a sajtó, és mindenki róla beszél – bár a legtöbbször vagy a meztelen képeiről, vagy a kiakadásairól értekeznek az emberek.

Máris rengeteg maradandó pillanatot köszönhetünk Herceg Erikának, hiszen az X-Faktor mentora többször is hevesen vitázott a mentortársaival, illetve voltak hatalmas kiakadásai is. Az egyesek által „hisztisnek” jellemzett viselkedésével nem mindenkinek nyerte el a tetszését, így sok támadást kapott az utóbbi hetekben – most pedig elárulta az énekesnő, hogy utólag mit is gondol ezekről a botrányos jelenetekről.

„Voltak olyan szituációk, melyekre úgy reagáltam, hogy magam is meglepődtem. Igen, voltak kitöréseim. Visszanéztem az adásokat, és őszintén kijelenthetem, hogy vállalom minden tettemet. Ilyen vagyok: egy őszinte, karakán nő, aki nem tudja palástolni az érzéseit. Tudom, hogy megosztó személyiség vagyok, hogy vannak, akik szeretnek, de olyanok is, akik kevésbé. 34 évesen nem fogok álarcot felvenni, nincs rajtam megfelelési kényszer. A válogatók során többször sírtam, mert úgy éreztem, hogy olyan fontos döntéseket kell hoznom, melyeken akár egy énekes sorsa is múlhat”

mondta Herceg Erika.

Ezek alapján az X-Faktor következő adásaiban is számíthatunk pár nagy port kavaró megnyilvánulásra Herceg Erikától, hiszen neki ilyen a természete, és ezen nem is akar változtatni – amivel nincs is gond, hiszen inkább legyen önmaga, minthogy csak egy szerepet játsszon.

Nemrég amúgy több éves képek kerültek ki Herceg Erikáról, aki szinte felismerhetetlen a régi fotókon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás