promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erikát gyűlölik a nézők, az X-faktor mentora nagyobb drámakirálynő, mint Tóth Gabi
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az X-faktor nézői egyáltalán nem kedvelik Herceg Erikát.

Tóth Gabi már számos műsorban bebizonyította, hogy egy nagyon érzékeny lelkű ember, aki hamar megsértődik azon, ha valamelyik zsűritársa nem ért vele egyet, és könnyen el is sírja magát egy-egy produkció közben. Ezt már az X-faktor azon évadaiban is láthattuk, mikor Gabi még az RTL Klub tehetségkutató műsorának mentorcsapatát erősítette, de most a Sztárban sztár leszek! mestereként kitart azon szokása mellett, hogy rendre összebalhézik Majkával.

Ilyesmire a legutóbbi adásban is láttunk példát, mert Gabi úgy döntött, hogy nem viszi tovább magával az élő showba azt a versenyzőt, akit korábban Majka már felállított. Gabi ugyan megmentette Szandrát, de végül másnak adta át a helyét. Majoros Péter ezt nem hagyta szó nélkül, és olyan mértékben összekapott az énekesnővel, hogy tele volt feszültséggel és indulattal a TV2 stúdiója.

Persze az RTL Klub sem maradt drámakirálynő nélkül: most éppen Herceg Erika az, aki folyamatosan összeszólalkozik valamin mentortársaival. A Tábor első adásában joggal érezhette a néző, hogy az ukrajnai magyar énekesnő neheztel valamiért Gáspár Lacira, ugyanis bármit mondott, abba Erika mindig belekötött, vagy megjegyzéseket tett rá. Ebből aztán kialakult egy adok-kapok csörte kettejük között, és Herceg Erika egy idő után úgy érezte, hogy társai szándékosan nem bíznak meg benne, és direkt megakadályozzák abban, hogy elvihessen egy-egy ígéretes, tehetséges versenyzőt.

Itt van néhány adásrészlet, ami pont ezt a kakaskodást mutatja meg:

Herceg Erikát nem igazán kedvelték meg az X-faktor nézői, sőt, kifejezetten gyűlölik őt. Ugyan vannak, akik rendszeresen bókonalnak neki a műsor oldalain vagy a privát Instagram-oldalán, de még így is nagyobbnak és hangosabbnak érződik az ellentábor, akik olykor felháborító stílusban mondják el véleményüket az énekesnőről.

„Valaki b.ssza már ki azt a csontváz nőt a zsűriből”

„Erika menjél haza magadnak”

„Ki volt vajon az az eszement, aki kiválasztotta ezt az Erikát, hogy mentor legyen!!!! Én sajnálom, aki a csapatába van ennek a hisztis libának. Én a rendező helyében őt küldeném haza!!!!!”

„Erikát nem lehetne felállítani a székről? Talán akkor elérné a műsor a célját. Túl sok perc telik el a hisztivel…kicsit elviszi a műsor tehetségkutató mivoltát!”

„Szerintem nem kellene ott lennie Erikának mivel ezek a beszólások hogy azért ülteti le őket mert nem akarja üresen hagyni a székeket de aki jó azt nem ülteti le mi ez a viselkedés a tehetséget kellene nézni de szerintem ez már nem arról szól csak hogy ő jól érez-e magát menyél haza magadnak!!!!!!!!!!!!!! ja és hogy mindegyik méntortásába beleköt az egy másik dolog ja és arról ne beszéljünk hogy tanulni mennek oda az emberek és haza küldi őket hogy tanulniuk kell azért vannak ott a mentorok hogy fejlesszék őket”

Ez csupán csak néhány kiragadott komment a számtalan közül. Ebből is látszik, hogy mekkora népharag és gyűlöletcunami zúdult Herceg Erikára a műsorban tanúsított viselkedése miatt. Hogy ez az élő showban is így lesz-e, az majd kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás