promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi és az alkohol  – Majka szerint nincs zsűrizés vodka nélkül?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amikor a celebek óvodást játszanak élő műsorban.

Az alkohol öl, butít és kifordítja azt az adott embert magából, akinek ez a szenvedély az egyik legnagyobb függősége. Ha olyan a hangulat, lehet viccelődni az alkohollal - de tudni kell betartani itt is a mértéket, mert nem mindegy, hogy milyen helyzetben viccelődik az ember. Vagy hogy általában hányszor poénkodik ivászattal egy-egy szituációban. Azt mondjuk, Magyarország a depresszió és az alkoholisták országa, de nem teszünk azért, hogy ez megváltozzon, sőt, inkább csak kifacsarjuk és humort csinálunk a leghumortalanabb dologból is.

Az jó tulajdonság, ha egy ember mindenben megtalálja a viccet és általában mindig jókedvű, csinálja a bulit és látszólag nem aggódja túl magát, hanem könnyedén próbálja kihozni a maximumot magából és a világból úgy, hogy közben, ha kell, beleáll a helyzetekbe és pontosan tudja, mikor kell komolyan venni valamit.

Tóth Gabinál már tudhatjuk, hogy lenne affinitása a tabutémákról beszélni, csak a kifejezésmódján kéne csiszolni egy kicsit, vagyis nem is kicsit. Bár az alkoholizmus nem is igazán számít tabutémának, legalábbis ha szórakozás szempontjából használjuk, hiszen bulizni mindenki jár, az éjszakai élet megtelik fiatalokkal, és egészen biztos vagyok benne, hogy minden második ember heccből mondta már a másiknak vagy neki mondták már, hogy „na, a kis alkoholista, már megint buli? Mármint megint egy bor?" És ezzel nincs is semmi baj, ha tudjuk kezelni. Ha közben pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy kinek lehet ezt mondani, hogy hol lehet ezt mondani.

Szerintem egy kereskedelmi csatorna élő adásában, amit több tízezren néznek, nem lesz 100%-ban vicces. Bár lehet, hogy én vagyok érzékeny erre a témára, de nekem ilyenkor eszembe jut, hogy ki mondja. Eszembe jut, hogy hányan próbálnak éppen most menekülni a családi fészekből, mert az egyik szülő újra full részegen és ebből kiindulva, erőszakosan ment haza. Eszembe jut, hogy manapság a mai világban mintha az ivászat lenne a normális, és kinézik azt, aki egy összejövetel alkalmából nem iszik vagy csak kólával és egyéb üditővel koccint a társaságával.

Amíg nem tudjuk hogyan kezelni ezeket, addig mit keres egy kereskedelmi csatorna központjában az alkohol? Az más, ha nyíltan felvállalunk valamit és beszélünk a problémáról:

A legutóbbi, október 16-ai Sztárban Sztár leszek! adásban az egyik értékelés közben Tóth Gabi megkínálta a versenyzőt a pohár vizéből, mire Majka rögvest rákezdte, hogy

„Vigyázz, vodkás a Gabi, piázgat! Az igazából nem víz, hanem vodka."

Az énekesnő nem vette magára, ismeri már a rapper stílusát, így először csak annyival reagálta le, hogy „ja, de szemét vagy Majoros", majd hozzátette, hogy valójában Majka iszik a műsor alatt és az asztal alatt ott van a dugi piája. Majka szokásához hűen, nagyon élvezte a helyzetet és nevetve ütötte le azt a bizonyos médialabdát:

„Tessék csak megírni az újságokban! Vodka van benne!"

Várható volt, hogy erre a vonatra felül a műsorvezető Tilla is:

„Micsoda cefreszag van!"

– majd a versenyzőről jegyezte meg viccesen, hogy „na, hogy elkezdett mosolyogni!" Bár ez íratlan törvény, hogyha valaki elkezdi a hülyeséget, akkor Tilla azonnal és gondolkodás nélkül csatlakozik: mint ovisok a vidámparkban.

A végére kiderül, hogy az a víz mind a négy zsűrinek valójában vodka. Talán lekerült a titok, és ezért tudnak ilyen jól véleményt formálni a versenyzőkről Majkáék?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás