Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Borzasztóan nyomorult és szánalmas” - Fluor Tomi porig alázta Puzsér Róbertet

„Borzasztóan nyomorult és szánalmas” - Fluor Tomi porig alázta Puzsér Róbertet

Színes

„Borzasztóan nyomorult és szánalmas” - Fluor Tomi porig alázta Puzsér Róbertet

Színes

Baranyecz János 09:39

Fluor Tomi kőkemény véleményt fogalmazott meg Puzsér Róbertről.

Puzsér Róbertet sokan az ország egyik legkönyörtelenebbül fogalmazó kritikusának tartják, hiszen olyan választékosan, és fájdalmas őszinteséggel küldi el melegebb éghajlatra a magyar celebeket, hogy abba szinte mindenki belepirul. Nemrég a Wellhello rapperét, Fluor Tomit is betalálta egy „poénképpel”, amivel rendesen beszólt neki, illetve mindennek, amit ő a szemében képvisel:

Fluor Tomi meglepő módon egy elég durva kommenttel reagált Puzsér Róbert támadására, hiszen arra célzott a hozzászólásában, hogy valószínűleg azért élcelődik rajta a kritikus, mert neheztel rá, amiért esetleg lefeküdt valakivel, aki számára fontos – vagyis a rapper egy feltételezett hódítása állhat a szűnni nem akaró ellenszenv hátterében.

Most ismét lángra lobbant a két híresség balhéja, ugyanis Fluor Tomit egy eseményen Puzsér Róbertről, illetve a fent említett összetűzésükről kérdezték, az előadó pedig kicsit sem fogta vissza magát.

„Annyira nem érdekel ez az egész. Pont annyit ért, hogy ezt a kommentet megkapja. Szerintem borzasztóan nyomorult és szánalmas. Nem nagyon érdekel. Igazából felületes, hazudik és emiatt nem tudom komolyan venni. Dehát mindig kell valami kis hype, úgyhogy hajrá, még írja le ötször, hogy szerinte sz*r vagyok. Én megcsinálom a teltházaimat, ő meg remélem, hogy keres még pénzt abból, hogy engem b*szogat”

mondta Fluor Tomi.

A rapper még azt is hozzátette, hogy érdekes módon vannak esetek, amikor egyetért Puzsér Róberttel, de ez általában akkor van, amikor a kritikus olyasmiről beszél, amire van is valamilyen szinten rálátása – de amikor nincs, akkor nem biztos, hogy véleményt kéne formálnia, legalábbis Fluor Tomi szerint.

Puzsér Róbert amúgy reagált Fluor Tomi durva kommentjére, és természetesen abban sem volt köszönet:

Borítókép: youtube.com/Tatár Csilla (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria