promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A feleség már nem bírja az egyórás szexcsatákat, gyorsabb kielégülésre biztatja férjét
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felmérések is azt bizonyítják, hogy néha már a 10 perc is sok.

Egy kapcsolat, házasság elején még elmegy, ha a felek nem mindenben passzolnak tökéletesen egymáshoz. A tartós együttélés során azonban előjönnek a kisebb-nagyobb különbségek, amelyek idővel bosszantó problémákká tudnak válni.

Így járt az az ír nő is, aki eleinte még élvezte, hogy a férje sokat foglalkozik vele az ágyban, ma már azonban teljesen kikészíti, hogy az aktusok legalább egy órán keresztül tartanak. Ez azóta jelent neki terhet, hogy megszületett az első gyermekük, ezért már nincs energiája hosszasan „kiszolgálni” a párját.

„A szex előtti tisztálkodás, borotválás és egyebek teljesen kimerítenek, a maratoni együttlétekről már nem is beszélve. Már többször is jeleztem ezt neki, de egyáltalán nem veszi figyelembe. Valahányszor kielégülésre biztatom, inkább ragaszkodik a szokásához, visszatartja, és ezzel elnyújtja az aktust”

– panaszkodott a feleség egy ír lapban. Nem arról van szó, hogy ne kívánná a férjét, de neki inkább gyakoribb, ugyanakkor gyorsabb szexre volna szüksége. Szerencsés alkat, hiszen 5–10 perc alatt eljut az orgazmusig, de a párja számára csak utána kezdődik a móka.

A megkérdezett újság tanácsadója szerint nincs ideális időtartam a szexre vonatkozólag, ez mindig a felek igényeitől függ. Az ezzel kapcsolatos vizsgálatok viszont egyértelműn rámutatnak, hogy a rövidebb együttlétek a gyakoribbak, vagyis a maratoni lepedőcsaták sokak számára furcsának tűnhetnek, nemcsak a lestrapált feleségnek.

Egy 2005-ös kutatás azt az eredményt hozta, hogy a hüvely és a pénisz érintkezése átlagosan 3–7 percig tart, vagyis az aktust csak az előjáték teheti ennél valamelyest hosszabbá. A 10–30 perces „akciókat” a megkérdezettek már egyértelműen a hosszú kategóriába sorolták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás