promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup lehet erre a celebre készül lecsapni Szabó Zsófi után
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem VV Virág lesz az, akivel állítólag valamikor csókolózott.

Mindenki ledöbbent, amikor Shane Tusup és Szabó Zsófi szakított egymással tavasszal. A bulvárra szomjazó magyar emberek ugyebár végig elkezdték követni a kapcsolatukat, ami az eljegyzés után egy váratlan különválással végződött.

Gyakorlatilag mindenki értetlenül nézett maga elé, hogy mi történhetett. A sztárpár azonnal kijelentette, hogy sehol nem akarnak beszélni a történtekről, és mindenkit arra kértek, hogy ezt tartsák tiszteletben. Na igen, csak a média kiderítette, hogy Szabó Zsófi Shane Tusup agresszív kirohanása miatt vetett véget ennek az egésznek.

A vitájuk állítólag odaáig fajult, hogy az edző bezárta a műsorvezetőt egy szobába, és Zsófi édesanyjának is majdnem nekiment.

Szabó Zsófi nem akar beszélni a történtekről, és lehet soha nem is fog, egyszerűen csak felejteni akar. A műsorvezető a szabadidejét mostanában sokszor tölti utazással. Nem rég Párizsban járt, jelenleg pedig Rómában igyekszik elmenekülni a szürke hétköznapok elől. Csak úgy sugárzik, szóval az anyuka maga mögött hagyta a múltat.

Eközben Shane Tusup lehet készül lecsapni egy újabb celebre, akivel szívesen összejönne, legalábbis a Bors találgatásai szerint.

Az úszóedzőnek Csősz Bogi lehet a kiszemeltje, akinek az oldalán csak úgy szórja a lájkokat, és az érdeklődését az üzletasszony is viszonozza. Csősz Boglárka nem olyan rég vált el a férjétől, míg Shane Tusup a tornász, Nagy Viktória Zoéval is randizgat, de nagyon friss a dolog.

Az edző, aki már amúgy megkapta a magyar állampolgárságot, azután figyelt fel Bogira, hogy egy menedzsmenthez kerültek. Lehet csak barátság lesz a dologból, vagy Tusup többet is akarna? Később kiderül, hogy mi igaz a szóbeszédből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás