promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi és Görög Zita csodás mellei is főszerepbe kerülnek – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A végén pedig érkeznek Carolina Samani bevállalós képei.

Opitz Barbit borzalmasan megviselte, amikor a meztelen videója kikerült a netre, de mindez már a múlt, és közben a boldogság is rátalált. Az énekesnő még csak november végén lesz 23 éves, de annyira bízik a mostani kapcsolatában, hogy a szerelmével eljegyezték egymást. A rajongók gratuláltak, és örülnek, hogy Barbi újra boldog. Persze ettől még nem kell kapkodniuk, szóval a házasság ráér. Opitz Barbi rég mutatta meg magát bikiniben, de mi előhalásztuk nektek a legdögösebb képeit.

Görög Zita még mindig észveszejtően szexi, pedig már régen elmúlt 40 éves. Természetesen ő is azoknak a táborát erősíti, akik nyugodtan letagadhatnak jó pár évet a korukból. Az egykori modell színésznőként is bizonyított, például szerepelt az Underworld filmekben is. Instagramon most egy kívánatos vörös melltartóban mutatta meg magát.

Végül érkezzen Carolina Samani, aki még sosem szerepelt a válogatásban. Nagy hiba, mert igazán bevállalós fotókat szokott kitenni az Instagramra. Van TikTokja, és persze olyan oldala is, ahol jóval többet mutat meg magából. Carolina nagyon csábító, és minden képen csodásan néz ki.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás