promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi meztelen videós botránya szomorú fordulatot vett
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbinak még várnia kell arra, hogy az elkövető megkapja méltó büntetését.

Az X-Faktor 2016-os győztese, Opitz Barbi nyáron végigkoncertezte az országot, új dalokat jelentetett meg és vígan élte az életét, egészen addig, amíg állítólag az exe ki nem szivárogtatott róla egy meztelen videót, amit az énekesnő még akkor küldött neki bizalmi alapon, amikor még együtt voltak – hatalmas botrány kerekedett az esetből, amit még ByeAlex sem bírt szó nélkül hagyni:

Mivel nem lehet visszatekerni az idő kerekét, így Opitz Barbinak sajnos el kell fogadnia azt, hogy az intim felvétel örökre fent marad a világhálón, de a feljelentés azért megtette az elkövető ellen, hogy az megkapja méltó büntetésért ezért a kifejezetten gusztustalan gaztettért – de sajnos úgy tűnik, hogy nem mostanában jön el az igazság pillanata, hiszen az énekesnő elszomorító dolgokat mondott ezzel kapcsolatban.

„Még nem került pont az ügy végére, továbbra is tart. Amikor megtettem a feljelentést, akkor a rendőrök mondták, hogy ez egy hosszadalmasabb folyamat lesz. Úgyhogy arra kértek, legyek türelemmel, mert ez akár évekig is elhúzódhat. Nem tudok semmit arról, hogy behívták- és kihallgatták-e már a videóval kapcsolatban. Bízom benne, hogy ez hamarosan megtörténik!”

árulta el Opitz Barbi.

Sokan azt hitték, hogy hamar pont kerül az ügy végére, így határozottan elkeserítő a fordulat, hogy egy ilyen eset évekig is elhúzódhat. De reméljük, hogy hamarosan lezárul, és ha nem is teszi meg nem történtté a dolgokat, akkor is legalább adhat egy kis megnyugvást az énekesnőnek.

Opitz Barbira amúgy pár hónapja rátalált a szerelem, hiszen összejött egy Albert nevű sráccal, akivel állítólag nagyon boldogok együtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás