promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior gusztustalan beszólásokat kap egy meglepő dolog miatt, minden Hajdú Péter hibája?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter és L.L. Junior közös képe elég kemény reakciókat kapott.

Az utóbbi hetekben rengeteg cikk jelent meg L.L. Juniorról, hiszen kiderült, hogy válik a feleségétől, ráadásul állítólag máris összejött az ismert énekesnővel, Dárdai Blankával. Az énekes a minap megosztotta, hogy arany-, illetve platinalemezeket kapott, aztán felrobbantotta az internetet a hatalmas bejelentéssel, hogy 20 év után ismét összeáll a legendás Fekete Vonat – ezzel kapcsolatban további részleteket az alábbi cikkünkben lehet olvasni:

Úgy tűnik, hogy szépen halad L.L. Junior szekere, bár nemrég durva támadásokat kapott a kommentelőktől egy Insta Story miatt, amiben sokak szerint tiszteletlenül beszélt az exéről, ilyen megnyilvánulásokat pedig nem kéne megosztania a közösségi oldalán. Most is keményen nekiestek az emberek, de most valami egészen más dolog miatt: a külsejét és a szájhigiéniáját érték beszólások.

Hajdú Péter megosztott a saját Instagram oldalán egy képet, amin a mosolygós L.L. Juniorral szerepel, miközben poénosan „lopja” az énekes stílusát egy rá jellemző sapkában, illetve egy vastag nyaklánccal – de a kommentelők egészen gusztustalan hozzászólásokat írtak, amikben L.L. Juniort gúnyolják a foga miatt, ugyanis a fotón úgy tűnik, hogy az egyik metszőfogával valami gond van, elszíneződött.

Sokan szóvá tették, hogy L.L. Junior luxusautókkal járkál, tele van ékszerrel és drága ruhákat hord, de ezek szerint meglepő módon „nincs pénze” fogorvosra. Ezek a kommentek minden bizonnyal csak rosszindulatból születtek, hiszen ha tényleg aggódnának az énekes megjelenéséért, akkor valószínűleg barátságosabban, kedvesebben jelezték volna neki, ha valami problémát észlelnek a fogával kapcsolatban.

Itt lehet megtekinteni Hajdú Péter fotóját, ami miatt szétszedik a kommentelők L.L. Juniort:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás