promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Brad Pitt és Angelina Jolie mocskos titka: valójában ez áll a viharos válásuk mögött
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brad Pitt és Angelina Jolie között kibékíthetetlenek az ellentétek, jelenleg is csatáznak.

Egykor igazi hollywoodi álompár volt Angelina Jolie és Brad Pitt, akik állítólag a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán kerültek közelebb egymáshoz, de csak később erősítették meg hivatalosan is, hogy együtt vannak. 2014-ben összeházasodtak, de a színésznő 2016-ban beadta a válási papírokat, és már akkor tudni lehetett, hogy valami nagy, komoly dolog történt közöttük, ezért mennek szét – most kitudódtak a mocskos részletek a két világsztár újabb bírósági csatája miatt.

Brad Pitt nemrég beperelte Angelina Jolie-t, amiért a színésznő állítólag nem tartotta magát a megbeszéltekhez, és a színész engedélye nélkül adta el a részét a közös borászatukban egy külső embernek. Most kiszivárgott pár dokumentum, amikből kiderül, hogy azért döntött így Angelina Jolie, mert amikor el akarta adni Brad Pittnek a részét, akkor a színész kikötötte, hogy alá kell írnia egy papírt, ami szerint sosem fog nyilvánosan beszélni az állítólagos szóbeli, illetve fizikai bántalmazásairól – ez pedig nem fért bele neki, ezért most tiszta vizet öntött a pohárba.

A dokumentum szerint egy elég durva veszekedés okozta a két világsztár válását, ugyanis állítólag még 2016-ban Brad Pitt, Angelina Jolie és a gyerekeik éppen Franciaországból Kaliforniába utaztak a magángépükön, mikor nagyon elfajultak a dolgok, és heves vita alakult ki a két híresség között. Ennek az lett az eredménye, hogy az egyik gyermekük megvédte az anyukáját, aminek hatására Brad Pitt nekiesett. Angelina Jolie elvileg hátulról próbálta lefogni a színészt, aki ezért hátra vetette magát, és ezzel sérüléseket okozott neki. Ekkor már az összes gyerek ott volt, hogy leállítsák a balhét, Brad Pitt pedig állítólag elkezdte fojtogatni az egyiket, a másikat pedig megütötte.

Ezek után sikerült kicsit lenyugodnia a színésznek, de később még üvöltözött párszor a gépen, Angelina Jolie pedig véget vetett a házasságuknak – legalábbis, ha lehet hinni a színésznő képviselői által benyújtott dokumentumnak, hiszen az még kérdéses, hogy mennyire fedi a valóságot ez a beszámoló.

Tudni lehet, hogy Brad Pittnek sokáig komoly gondjai voltak az alkohollal, így elképzelhető, hogy részegen dulakodott a családjával. A színész egyelőre még nem reagált azokra a dolgokra, amiket Angelina Jolie állít róla a dokumentumban, de az biztos, hogy ismét nagy port kavartak.

Brad Pitt amúgy állítólag nemrég összejött a világ egyik legismertebb modelljével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás