promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szuperjóképű Brad Pitt titokban összejött a világ legjobb csajával? Megdöbbentette a világot a hír
Borítókép:  Profimedia/Brad Pitt Velencében
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy ideje már pletykálnak róla, és úgy tűnik, igaz lehet, hogy randiznak.

Úgy tűnik, sokan nagyon nem akarták elhinni, hogy a világ egyik legjobb pasija, Brad Pitt egyedül van, és szingli is szeretne lenni még nagyon sokáig. Mivel korábban olyan csajokkal élt együtt, mint a Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston, vagy éppen a csodálatos Angelina Jolie. Így az utóbbi hónapokban már többször is szárnyra keltek olyan pletykák, miszerint Brad újra össze fog jönni korábbi feleségével, Jennifer Anistonnal.

Ám a bulvárlapok találgatásai végül nem jártak sikerrel, már előtte is sokan cáfolták, hogy ez lenne az igazság, végül egy közeli barát tett pontot az ügy végére megszólalásával, amelyben elismerte, hogy találkozgatnak, de ezek csak üzleti megbeszélések, mivel Bradnak és Anistonnak van egy közös vállalkozása. 

Tisztelik egymást, de nem fognak újra összejönni. Ám most feltűnt valaki Brad Pitt mellett, aki akár komoly szerephez is juthat majd az elkövetkező időben a Magyarországon is óriási népszerűségnek örvendő színész életében. A Page Six úgy tudja, hogy A Harcosok klubja sztárja többször is randizott az elmúlt időszakban Emily Ratajkowsky-val, a világhírű modellel. Ám a lap azt is tudni véli, hogy egyelőre nem köteleződtek el a felek, csak a kapcsolat elején járnak, ha egyáltalán lehet beszélni kapcsolatról az esetükben.

A modell amúgy éppen válófélben van férjétől, Sebastian Bear-McClardtól, így egyelőre nem vágyik komoly kapcsolatra, ám úgy tűnik, hogy Braddel már találkoztak párszor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás